Здравейте,
от скоро съм собственик на RR P38 4.6 HSE.Много съм доволен от машината.
При оглед преди закупуване на джипа, беше преглеждан при различни майстори за какво ли не.(Всички проблеми, за които съм чел в този форум).Като цялостното му състояние е добро, не бяха открити някакви стряскаши проблеми по агрегатите.
Та конктретно, джипа губи охладителан течност.Това, което изключих аз е :
1 - Няма пушеци от ауспусите.Няма вода и т.н.
2- Маслото е в отлично състояние на пръчката (няма вид на боза и т.н.)
3- Правен му е тест за CO 2 от мотора в охладителна течност (Нищо, не показва никакви проблеми с гарнитурите)
4- Няма течове, локви под джипа.Преглеждаnе мотора всички съединения изглеждат добре, никъде няма оцветяване от антифриз.
5- Казанчето е сухо, няма течове.
Правих му няколко тест карания, едно море и къде ли не го мъчих колата никога не е загрявала.
Грубо в градско каране губи 1л на 100км.
моля, ако някой е имал подобен проблем или има някаква идея от какво може да е да сподели мнение.
Благодаря предварително
от скоро съм собственик на RR P38 4.6 HSE.Много съм доволен от машината.
При оглед преди закупуване на джипа, беше преглеждан при различни майстори за какво ли не.(Всички проблеми, за които съм чел в този форум).Като цялостното му състояние е добро, не бяха открити някакви стряскаши проблеми по агрегатите.
Та конктретно, джипа губи охладителан течност.Това, което изключих аз е :
1 - Няма пушеци от ауспусите.Няма вода и т.н.
2- Маслото е в отлично състояние на пръчката (няма вид на боза и т.н.)
3- Правен му е тест за CO 2 от мотора в охладителна течност (Нищо, не показва никакви проблеми с гарнитурите)
4- Няма течове, локви под джипа.Преглеждаnе мотора всички съединения изглеждат добре, никъде няма оцветяване от антифриз.
5- Казанчето е сухо, няма течове.
Правих му няколко тест карания, едно море и къде ли не го мъчих колата никога не е загрявала.
Грубо в градско каране губи 1л на 100км.
моля, ако някой е имал подобен проблем или има някаква идея от какво може да е да сподели мнение.
Благодаря предварително

Коментар