Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RANGE ROVER 2.5 DSE не иска да завърти стартера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: RANGE ROVER 2.5 DSE не иска да завърти стартера

На тоя Рейндж маслото на скоростите минава през охладител вграден във водния радиатор. Маслото на раздатката не се охлажда.
    Още оня ден мислех да ти пиша по въпроса със спукания радиатор - в смисъл, че не се е спукал туку-така. Търси някъде сервиз на БМВ - там знаят защо се пука.
    И сервиз където са виждали джипки и знаят кое е раздатка и кое скорости.

Коментар

А, бе, човек, вземи малко потърси из форума и спри да нон-стоп да питаш за какво ли не и да чакаш отговори на готово.
      Андро е прав, при теб всичко е няк'ъв филм. Стига и нас вкарвал в него.
      Оспамваш темата, все пак заглавието е "RANGE ROVER 2.5 DSE не иска да завърти стартера ",
      не търсиш информация за решаването на проблемите си,
      а задаваш въпроси, на които има вече написани отговори.
      Включително ти казах, че съм пускал тема за казанчето и крайният резултат...
      Настина, как те търпи Пепи още не ми е ясно.
      Идеята на форума е да си помагаме, а не да засипваме всички останали със собствените ни проблеми и да чакаме
      да ни ги решат други седейки зад мониторите си или да намерят "пласебото" за всичките ни проблеми.
      Не искам да го приемеш като заяждане, а като градивна критика, от която да си вземеш поука.
      Поздрави
      "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Ок спирам да ви притеснявам.Проблемите са си мои,появяват се един след друг и затова пиша в една тема.Най е лесно да тръгна от термостата през водната помпа и виското и накрая до главата да стигна.А нали се сещаш че ще отидат много пари и нерви.Затова от моя гледна точка е нормално да питам.А ти valdivladi не ми чети постовете щом те дразни.За мене всичко това е ново и необяснимо и затова питам.Не се заяждам а градивно обяснявам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X