Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rover Discovery 3 - търся съвет за няколко проблема

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Land Rover Discovery 3 - търся съвет за няколко проблема

Съвет: изобщо не се занимавай с МОТО ПФОЕ особено Варна!
    Освен ако нямаш много излишни пари(грешни диагностики,грешни ремонти,прехвалени цени и самочувствие на базата на въображението им всички тепърва се учат на тези джипове).
    Това,което аз правя,ако си на ти с EN започваш да четеш в английските и US форуми,информацията им там е колкото информацията в БГ Опел форума ,разбра ме нали ?
    ...с риск да обидя някой колеги от тук и за RR L322 пишеше в този форум,че е трошлив скъпа поддръжка и тем подобни простотии,ако се поддържа и експлоатира по правилният начин,джипа е железен за повече от година каране по всякакви терени смених само възглавница с амортисьор и един носач,следващият ми джип пак ще е LR.Сменям си маслото на кутията ,естествено сам,тъй като знам в мото пфое как ги полусменят...както и да е отклоних се,това ти е единият вариант,вече не знам от форума има ли хора,които наистина разбират от новите LR.

Коментар

От: Land Rover Discovery 3 - търся съвет за няколко проблема

Момчета, препоръчайте ми сервиз в София с майстор, който поне е виждал отворена ръчна скоростна кутия на Discovery 3.
      Ходих на няколко места, но повечето хора май искат да се учат на моята колата. Само на едно място ми признаха, че не разбират от такива скоростни кутии.
      Едни момчета в Бистрица, които сякаш повече разбираха уж се навиха да се захванат с ремонта и после вече седмица не се обаждат...
      Ако не е прието да се цитират имена и сервизи в директно в темите, моля пишете ми на ЛС.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X