Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нещо ми изпива акумулатора - RANGE ROVER p38

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нещо ми изпива акумулатора - RANGE ROVER p38

Колеги дайте някакъв съвет?!? Нещо ми пие акумулатора с 0.6А и не мога да разбера какво е! Някой път го оставям за 5-6 дни пред нас без да го карам и после завърта и пали! Някой път за 1-2 дни и като отида да го паля и няма сила да завърти?! Имам чувството, че не винаги го пие?!?!

Коментар

Първоначално публикуван от viki_ssf Преглед на мнение
      Колеги дайте някакъв съвет?!? Нещо ми пие акумулатора с 0.6А и не мога да разбера какво е! Някой път го оставям за 5-6 дни пред нас без да го карам и после завърта и пали! Някой път за 1-2 дни и като отида да го паля и няма сила да завърти?! Имам чувството, че не винаги го пие?!?!
      Без мерене, няма как да стане.
      Като имаш път наоколо - обади се да мерим.

Коментар

ОК!! Значи очаквай включване след празниците!

Коментар

Аларма?
          Аларма!
          Land Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
          Димитър Димов +ЧЧ7784854894

Коментар

Първоначално публикуван от dimow Преглед на мнение
            Аларма?
            Аларма!
            Тц, не!! Оригиналната си е...

Коментар

Правиш следния тест:
              Пускаш амперметъра (мултицета) да отчита амперите и започваш да вадиш бушоните един по един и така докато не установиш през кой бушон изтича тока.
              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Опитай да го вдигнеш в горна позиция преди да го изгасиш. Мисля,Че тогава няма да се опитва да се самонивелира и да харЧи ток.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 30-05-12, 14:31. Причина: 4=Ч

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                  Правиш следния тест:
                  Пускаш амперметъра (мултицета) да отчита амперите и започваш да вадиш бушоните един по един и така докато не установиш през кой бушон изтича тока.
                  Пост 1 от темата е отговора на твоя тест
                  "Bis dat qui cito dat"

Коментар

т.е.? С всички бушони извадени ли???
                    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                      т.е.? С всички бушони извадени ли???
                      Не, "само" с извадени 3-те 60-тки му дава нужния ампераж.
                      "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                        Не, "само" с извадени 3-те 60-тки му дава нужния ампераж.
                        Добре де. По ел. схема не се ли знае за какво са тези предпазители? Бая голям ампераж са. Трябва да е ориентир някакъв.
                        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                          Добре де. По ел. схема не се ли знае за какво са тези предпазители? Бая голям ампераж са. Трябва да е ориентир някакъв.
                          Да, знае се, за ВеСМ-а са всичките ето:
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PowerDistrib1.jpg
Прегледи:1
Размер:61.0 КБ
ID:5379874Натиснете снимката за да я уголемите

Име:PowerDistrib2.jpg
Прегледи:1
Размер:63.6 КБ
ID:5379875
                          Аз за това му казах, че първото, което трябва да направи е да сложи едно съпротивление на OBD-то и
                          ако тогава не стане вече да се завре по веригите и да ги почва една по една....

А за колегата bigfut, сега му видях поста, това което казваш не е вярно, точно в най-горно положение на окачването
                          има мегдан системата да опитва да се нивелира най-много, защото има най-много въздух в нея.
                          "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Ясноо. Значи работата отива към ровене по схемата. Ама пък не ми се вижда сложна проверката. Само да има цялата ел. схема човека дето проверява де.
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от viki_ssf Преглед на мнение
                              Имам абсолютно същия проблем. Правил съм всички неща които съветват колегите и нищо. По някога издържа една седмица без да е пален, а друг път за една вечер и го изпива (в момента чакам да дойде приятел да ми даде ток).
                              RANGE ROVER p38 на пружини

Станимир Атанасов (Стамбата)0888 361 301

Коментар

Първоначално публикуван от SPA Преглед на мнение
                                Имам абсолютно същия проблем. Правил съм всички неща които съветват колегите и нищо. По някога издържа една седмица без да е пален, а друг път за една вечер и го изпива (в момента чакам да дойде приятел да ми даде ток).
                                RANGE ROVER p38 на пружини
                                Най-вероятно твоя проблем е свързан с ресийвъра на дистанционното, тъй като работната му честота е кратна на вълните на GSM клетките, BeCM-а се буди и лапа ток.
                                Провеката, която можеш да направиш е там където паркираш колата, спирай само на едно и също място, на което си установил, че акумулатора държи.
                                Знам, че звучи смешно, но за съжаление е самата истина.
                                Иначе решението е ресийвър от 3-то поколение, който вече не буди BeCM-a при наличие на интерференция(мисля, че така се казваше), обаче цената започва от 500лв нагоре,
                                в зависимост от къде се поръча.
                                "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X