Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със скоростите Land Rover Discovery 91г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Discovery 1 MPI смяна на скорости

Здравейте,

Имам следния проблем или по-точно проблеми:

Понякога много трудно се уцелват 2ра, 4та и задна. Когато се движа по магистрала примерно ми се случва почти да вкл. задна или 2ра вместо 4та. Казвам почти, защото тя не включва, но се включва крушката, която пищи.

Понякога когато тръгвам на светофар и включа първа, скоростите изхъркват, все едно не съм натиснал добре съединителя (сменен е наскоро).

Онзи ден 2ра и четвърта почти не се вклюваха, все едно хода на скоростния лост не стига до където трябва да стигне. На другия ден проблемът изчезна.

Според мен грижата е в механизма, който сменя скоростите. Знаете ли дали се предлага ремонтен комплект и какво по-точно трябва да търся?

Благодаря предварително.

Коментар

От: Discovery 1 MPI смяна на скорости

Доколкото разбрах тук:

http://forum.landrovernet.com/showth...Problems-HELP!

трабва да се смени това:

http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER...-/280875262838

Поздрави

Първоначално публикуван от badfish Преглед на мнение
      Здравейте,

Имам следния проблем или по-точно проблеми:

Понякога много трудно се уцелват 2ра, 4та и задна. Когато се движа по магистрала примерно ми се случва почти да вкл. задна или 2ра вместо 4та. Казвам почти, защото тя не включва, но се включва крушката, която пищи.

Понякога когато тръгвам на светофар и включа първа, скоростите изхъркват, все едно не съм натиснал добре съединителя (сменен е наскоро).

Онзи ден 2ра и четвърта почти не се вклюваха, все едно хода на скоростния лост не стига до където трябва да стигне. На другия ден проблемът изчезна.

Според мен грижата е в механизма, който сменя скоростите. Знаете ли дали се предлага ремонтен комплект и какво по-точно трябва да търся?

Благодаря предварително.

Коментар

От: Discovery 1 MPI смяна на скорости

Може да е механизЪма,ма може и да имаш скъсан тампон на РК и да се размества при разклащане,тогава е "само понякога".Може и проблем в кутията да има...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

От: Проблем със скоростите Land Rover Discovery 91г

Пласмасовите фтулки под капака.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

От: Проблем със скоростите Land Rover Discovery 91г

Изваждаш лоста и гледаш .
            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
            Grand 3.1TD
            0898 620 306 Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X