Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за дюза с пиезо елемент-"Умна" дюза Диско 1 300Tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за дюза с пиезо елемент-"Умна" дюза Диско 1 300Tdi

Ей в тоя каталог я има:
    http://www.dim-srl.it/Catalogo%20Min...tino%20dim.pdf

това им е главната страница:
    http://www.dim-srl.it

Може да питате дали ги имат, цена, и дали могат да ги пратят.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До: Въпрос за дюза с пиезо елемент-"Умна" дюза Диско 1 300Tdi

Първоначално публикуван от Witch Преглед на мнение
      Така,да взема да напиша какво се случва...аз съм разгневената съпруга на собственика,дюза няма в цяла Англия,без кола сме вече повече от месец.В Супер дизел естествено ни посочиха врататаи сега наникъде,а трябва да се ходи на почивка
      1-ви вариант-слагаме старата дюза и караме колата на сервиз,защото тя се скапа след едно обилно измиване...все ме гложди,че съвпадението е твърде голямо,да не би някое кабелче да е дало фира
      2-ри вариант-заръчали сме на едни познати в Англия да търсят 2-ра употреба
      3-ти вариант-поръчваме я в Мото Пфое-там е 1000лв.и евентуално те я доставят,след като я няма в Англия,току виж в Немско я изровят
      Ако някой се сеща друго,да сподели

И сега имам въпрос към Барбарона-освен големия разход,който си имал с обикновенната дюза,имаше ли друг проблем?Мисълта ми е следната,дали неможем и ние временно да сложим обикновена дюза
      Иначе колата се движи в авариен режим,мощността и никаква я няма и чорляви здраво
      моля помагайте
      Смисъла на тази дюза е да подава сигнал към „компютъра“ за всеки приключил цикъл на впръскване в 4 цилиндър. Предполагам, че при монтаж на обикновенна дюза трябва по някакъв начинда се излъже „компютъра“. Как става това незнам. По мойта кола има слагани някакви джаджи, които неса Made in...
      По повод съмненията за възникване на проблема след миене на колата:
      - Погледнете и вижте дали кабелчето не се е измъкнало от куплунга
      Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
      Discovery 2.5 TD5 2000 EX
      Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X