Не знам за колко години, това са тайни знания за метеоролози, Волф и Дитц. Колко сняг, колко сол ... В Питер изгниват за три години, вярно там е несравнимо по-влажно от София.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как работи 4Х4 режима при FreeLander
Свий
X
-
Повече е на предно-т.е. Предното е 100% винаги а задното е през вискомуфа на кардана, която осигурява въртящ момент до определена стойност и позволява приплъзването на предния спрямо задния мост в завоите по асфалт.http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asen - DezkiПовече е на предно-т.е. Предното е 100% винаги а задното е през вискомуфа на кардана, която осигурява въртящ момент до определена стойност и позволява приплъзването на предния спрямо задния мост в завоите по асфалт.
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanaticфултайм е, а въртят когато си искат щото 4х4 ти е през ABS-a когато прецени тогава зацепва, а не когато ти искаш.Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp
Коментар
-
Първоначално публикуван от BobkataПървоначално публикуван от fanaticфултайм е, а въртят когато си искат щото 4х4 ти е през ABS-a когато прецени тогава зацепва, а не когато ти искаш.
Коментар
-
Първоначално публикуван от BobkataПървоначално публикуван от fanaticфултайм е, а въртят когато си искат щото 4х4 ти е през ABS-a когато прецени тогава зацепва, а не когато ти искаш.
Коментар
-
Аз казвам как е при моята,защото съм разучил действието.На Ровъра може и да е малко по-различно.Самия АБС не действа,само датчиците които пращат сигнал кога колелото боксува.Но според мен едно е да дойства 1 датчик,друго е да действа целия АБС.Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp
Коментар
-
Порови се малко във форума,много се изписа за тази система(еле па Я колко изписах).Но с две думи:постоянно 4х4,с водещо предно и виско-съединител(на кардана),без раздатка(бавни нЕма,ама не му и трЕбват
),с ABS и ТС,система за спускане.Много готино SUV-че.
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от BobkataПри мен когато пробуксува предно колело,въртящия момент се прехвърля към задния мост,а не към съседното колело.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар