Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LANDROVER DISCOVERY III

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Момчета, ако не ви харесва Disco-то с въздушно окачване има и базово ниво с нормално независимо такова, 6-степенна механична трансмисия(бързи-бавни скорости) така че спете спокойно деца а, и е само за 37000 EURO! без ДДС!

Коментар

Ако балоните на това въздушно окачване са бронирани, то е по - правилно от пружините. А ако не са значи веднага ще иска още пари.

Коментар

...

...имат заделена кола за ТЕСТ - "ДРАЙФ" ... (поне така ми казаха) но засега не я дават. Пудрят я за официално представяне в BG. Ще има шампанско, кавиар и така нататък...мнямимням... След това може да си записвате часове за теста... както с VOLVO - то (X90), сигурно и с "ДИСКО"- то ще се ходи и извън пътя... нормално е нали ???

Коментар

... WELCOME DISCO III...

... официално представяне на 24. Февруари 2005 г., в шоурума на МОТО ПФОЕ...

Коментар

Преди да идете на представянето можете да прочетете това7
            www.autopilot.ru/issues/2004/12/58.html
            Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Не се отваря(((

Коментар

Ето я статията публикувана на autopilot.ru

http://htftp.offroad-bulgaria.com/Pl...res/Disko3.doc

Коментар

И същата статия от същото място, но във формат PDF, че да могат и Линукс хората да я четат:

НАТИСНЕТЕ ТУК!

VPetrov.photography

Коментар

...READY...

...прочетох го... а сега мога ли вече да отивам ?

Коментар

Дойде!!!

Днес Discovery 3 официално бе предствен пред българските журналисти.

Машината си е яка на живо вервайте ни!!!

[url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Това е реалноста, бъдещето си проправя път и връщане назад няма.
                        А на който му се иска джип, който ти предоставя чувството, че наистина си в джип, а не в лека кола, винати може да намери нещо на пазара(втора ръка де).

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600
                          Това е реалноста, бъдещето си проправя път и връщане назад няма.
                          А на който му се иска джип, който ти предоставя чувството, че наистина си в джип, а не в лека кола, винати може да намери нещо на пазара(втора ръка де).
                          За съжаление, Жоро, като гледам какви са тенденциите, на пазара на втора ръка за "истинските" само след години ще има такава опашка и цени, че ми става тъжно.. Не ме разбирайте погрешно, много ми харесват новите коли/джипове, още повече и на Ленд Ровър, но аз ако можех да избирам бих живял някъде между 1960г. и 1985г., когато хората са карали машините си за цял живот..

Коментар

Re: LANDROVER DISCOVERY III

Не знам за III-ката, но и II-ката се справия добре. Може да видите ъгъла на наклона по колците на ограда - Държавната граница между България и Гърция в планината Беласица, която нали си спомняте как изглежда на старите релефни карти, като стена .
                            Прикачени файлове
                            ---------------------
                            Шофирайте разумно!
                            [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

Re: LANDROVER DISCOVERY III

Тази тема е от преди 2 години...
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X