Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LANDROVER DISCOVERY III

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• LANDROVER DISCOVERY III

... днес 25.01.2005 я видях за първи път на живо... май няма да мога да спя !!! Утре ще ходя пак. Но този път с фотоапарат !!! ... и ще "докладвам" ... КРАСАВЕЦ !!! Ще му търся кусори, за да не го купя ... ще намеря ли ?

...ммммм, как хубаво ще му стои една голяма пневматична мачта отпед до ролбара...

А гледа ли представянето по BBC?
    Страшна машина, само дето на истинските офроудъри няма да им хареса джойстика на централната конзола, с който избираш режима на 4х4 според терена по който се движиш.
    Мисля че в Vw Toareg имаше подобна джаджа, която прави карането на подобна буца еднакво лесно за всеки който се качи зад волана.
    Естествено новите тенденции са сигурност преди всичко, но аз съм на мнение че електрониката не трябва да измества човека.
    Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

...forgive

...ще му простя този малък недостатък... сърцето ми е голямо !!!

Коментар

Re: ...forgive

Първоначално публикуван от ALAN GPS
        ...ще му простя този малък недостатък... сърцето ми е голямо !!!
        По добре недей, знаеш ли колко е кисел, пък и някви яки екстри му наслагали, абе прекалено е съвременен
        LZ1JJJ

Коментар

не знам защо битува разбирането, че джипа трябва задължително да е грозен и недодялан... и въобще, възможно най-неудобен за каране...

Е, има неща които наистина повече пречат, отколкото помагат /като пластмасовите брони на УАЗ Хънтъра /

Да се надяваме, че нововъведенията са тествани и доказано надеждни!
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Иди на www.auto.ru и пусни в търсачката примерно "Диско". Вярно за нищо не става. Ако имаш пък толкоз пари за изхвърляне, с тях може да храниш някое сиропиталище цяла година...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
              Иди на www.auto.ru и пусни в търсачката примерно "Диско". Вярно за нищо не става...
              Ех, Стефане, чак пък за нищо да не става. Сигурно сега ще кажеш, че и Дифендъра за нищо не става... Зависи за кое "Диско" говорим.. Аз също мога да дам доста форуми, където Дискавъри е един от най-предпочитаните, но не вярвам кой и да е форум да е тотално меродавен сам по себе си.. Но нека всеки да си вярва в това, което иска..

...Ако имаш пък толкоз пари за изхвърляне, с тях може да храниш някое сиропиталище цяла година...
              За справка, Дискавъри (в това число и новия модел) е в ценовата категория, където са и всички останали съвременни 4х4 на другите производители, без разбира се "Корейската" школа - Тойота Ленд Крузер, Гранд Чероки, Нисан Партол, М-Клас, Х5 и т.н.

Коментар

...

... ей вие пък сега... все едно сте толкова "дърти" че сте забравили сладкото чуство което те кара да не ядеш и да не може да заспиш ЛЮБОВ !!! Влюбен съм, какво да правя.................................... кап, кап, кап - това тук са сълзи

Коментар

Че с това да беше почнал) Тогава за тебе - може! Ние ще си траем пред жена ти...

Коментар

Ауто.ру не е форум а портал, затова и го казвам. Там можеш да намериш обсъждане на едно и също нещо от поне пет гледни точки. В конференцията УАЗ ще се посмеят добродушно на такъв паркетник. В "Обсудим автомобили" това се смята за приличен ненатрапчив подарък за нова любовница. Само че там примерно часовник за 5 000 долара е дрънкулка или просто прибор за определяне на времето, а часовниците започват от 50 000 евро. Ръчните де. Можеш да погледнеш и при Ровърите, и при спортистите в 4х4, и в Курилка-та, и в Шоферские байки ... Това са все разни форуми, и във всеки можеш да поговориш все за това Диско. Или за друго. И да научиш всичко, а не това, което производителя иска да напише в рекламата...
                    Стефане, не мислех да ти отговарям, но твоята преклонност към руската суб-култура ме мотивира. Бих могъл да изредя стотици офроуд форуми из целия свят – Африка, Северна и Южна Америка, Австралия, Азия , Европа, където в търсачките на много от тях дори няма да се покаже нищо за Уаз.. Това обаче не го прави по-малко полезен и ценен за хората, на които служи вярно до живот. Честно казано, не разбирам твоят стремеж да си играеш на “кой е по-по-най”.. Казвал съм ти и преди, че уважавам твоя технически капацитет и познания и наистина, няма нищо лошо да вярваш в каквото си поискаш, напротив, но не носи особен смисъл перманентно да го проповядваш на всички останали. Все пак, нека всеки сам направи своите преценки, запознавайки се с ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН източник на информация, което е обичайна практика за постигане на максимална обективност.

С огромно уважение към руската техника, както и към руските капацитети, които списват из тяхното интернет пространство (някои от които пишат вече и тук) бих искал да заявя, че руснаците и техните джипове НЕ СА ПАНАЦЕЯ.. И въобще не разбирам, защо човек като тебе за аргументи “против” използва разни “градски легенди” за подаръци, часовници, любовници и т.н. Та ако става за въпрос, някои руснаци си подаряват яхти и самолети. Е, нужно ли е да оплюваме производителите на съответните, за това, че не са ги премислили за “die-hard” маниаците в гората? Вярвам в сериозността на този форум тук и в това, да бъдем полезни един на друг, когато имаме какво да кажем..

Съгласен съм, че Дискавъри не е рамо до рамо до Уаз, когато говорим за постоянно тежки офроуд условия, но чак пък “паркетник”? Не си ли малко саркастичен? По тази логика, твърдиш ли, че и Дифендъра е ‘паркетник’? Ти управлявал ли си някога Ленд Ровър? Все пак за да говорим по същество и да помогнем на другите тук в избора им, би ли посочил няколко недостатъка на Диско-то? Или пак ще заговориш как съседа казал на чичото на колегата на лелята за счупения диф на 5.000км. и такива врели-некипели...

Предлагам на администраторите, както и на останалите потребители тук, като теб да направим един обстоен преглед на Ленд Ровър (аз мога да предоставя Дифендър, но можем да уредим и други модели) отдолу, и въобще отвсякъде за да преценим реално всички “за” и “против” тези паркетници.

...Както е известно, вида, размерите и конструкцията на механизмите се определят от работата, която трябва да вършат. И кой знае защо професионалните всъдеходи изглеждат както изглеждат, а играчките за блондинки - другояче. Макар че и на тях им казват джипове ...
                    Би ли дал пример за това как “изглежда професионален всъдеход"? И въобще какво значи ‘професионален’? Смешно е, човек като теб да се влияе от това как изглежда една машина.. Това са пристрастия на любовниците...

И понеже класифицираш Диско-то като играчки за блондинки, ето ти две снимки с префърцунени блондинки, които си играят в пясъка :

Бъди здрав!
                    Яро

Коментар

Отдавна не бях се включвал, но понеже виждам, че някои хора не са имали възможност пробват Discovery in action, реших да се включа...

Не си прав Стефане, здрави са, проходливи са Discovery-тата! Като индийски слонове след цунами работят. Щом видят ключа палят и тръгват на другия край на планетата. Казвам го като собственик на две Camel Trophy Discovery.

Когато трябваше да купя втората поставих запитване до екипите. "Каква да е?" Нямаше и секунда чудене. Защото можеш да пътуваш с километри по магистралата съвсем прилично и безстрашно да се хвърлиш по баири и чукари.

Само един пример си позволявам да повторя - именно Discovery-тата за блондинки издърпват по баирите всякакви бусове и камиончета, които ни носят оборудването...

На всички друмари да са им здрави возилата!

Успех

Т.
                      Good guys drive Land Rovers!

Коментар

още чакаме да видим здравата УАЗка... дето диференциала и е издържал повече от на Диско-то...

а за блондинките... и те сигурно за нищо не стават... пък и много ти пречат...

На мен лично, хич не ми пречат блондинките, не бих се отказал от един засукан "паркетник" /каквото и да значи това/ с блондинка в него
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

...FORD MOTO PHOE...

... съпротивляваха се обаче се съгласиха за "test-drive" !!! Май не може да ми откажат... Който иска да дойде, да си вдигне ръката !!!

Коментар

Re: ...FORD MOTO PHOE...

... съпротивляваха се обаче се съгласиха за "test-drive" !!! Май не може да ми откажат... Който иска да дойде, да си вдигне ръката !!!
                            Кажи кога и къде, ако мога ще дойда да го видя!
                            LZ1JJJ

Коментар

Re: ...FORD MOTO PHOE...

Първоначално публикуван от dani
                              Кажи кога и къде, ако мога ще дойда да го видя!
                              ова ми звучи като покана за групово изнасилване...

100% съм сигурен, че няма да ти дадат да излезеш от асфалта, освен ако имат специално заделена кола за Тест Драйв...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X