Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сглобяване на скоростна кутия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Сглобяване на скоростна кутия

След като е най добрия според теб сервиз защо се съмняваш ? И какво значи качествено сглобяване ? Включва ли почистване на всяко колеце по отделно и подушаването му ?
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от fakir Преглед на мнение
      официалните човекочасове необходими за манипулациите според производителя са:
      за "strip and rebuild" дават 15.75 часа
      за "remove and install" 7.90 часа

ако някой го прави по-бързо и правилно може да се кандидатира за механик на land rover
      Сигурно съм тъп и затова не мога да схвана, но в сервиза с какво измерват това време 15.75 часа? Със стандартен часовник максимумът е 15.59 часа. Ако все пак времето 15.75 е изписано правилно, на колко часа и минути се равнява това време?
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Във всеки сервиз времето нормално се мери с часовник .......

Ама като вземеш да смяташ ... 1' и 30" не са ли 1,5 часа ... ааа ...
        Та идеята е следната: 17,75 (часа) х 30,00 (лева на час - нарича се часова ставка) = Едни пари дето трябва да ги платиш !!!
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

И аз така си помислих, че с часовници мерят, но реших да попитам за всеки случай.
          Ако правилно съм схванал, 0.75 часа би трябвало да е 45 минути? Не бях виждал да се изписва време по този начин.
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            И аз така си помислих, че с часовници мерят, но реших да попитам за всеки случай.
            Ако правилно съм схванал, 0.75 часа би трябвало да е 45 минути? Не бях виждал да се изписва време по този начин.
            В счетоводството и количествено-стойностните сметки за оценяване на труда се смята точно по този начин, иначе е много сложно ако времето не е в десетичен формат.

6 мин = 0.1
            1.2 часа = 1 час и 12 минути (а не на 1 час и 20 мин)

това е...
            Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
            LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
            Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

На LR- 3та серия- демонтаж на предните седалки, демонтаж на всички ламарини м-у таблото и задните седалки,стартер, помпа на съединител(долна),откачене на жилото на километража(монтажа е кошмар, щото има един луд преходник) сваляне на кутията, вилка с акс. лагер, сваляне на кожуха с лагерите, смяна лагера на амбр. ос, обезмасляване, силикони,много кафета, цигари и празни приказки, щото работата не е заек, монтаж - два дни в обикновен гараж приличащ на кочина и помощник който не различава от пръв поглед 17 от 19.Поздрави. Тия в сервиза май се чудят как да вземат повече пари.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X