Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз да ви се похваля с Land Rover Discovery 2 TD5 '99 г. и да задам няколко въпроса!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз да ви се похваля с Land Rover Discovery 2 TD5 '99 г. и да задам няколко въпр

Ето че не е толкова трудно. В най-лошия случай викаш неволята и действаш. ако и тогава не става, Таргата ти е наблизо /това си е един огромен плюс за всеки "дисководещ".
    Успех и продължавай смело, тези машинки са чудни за запълване на свободното и не само то време.
    Тази земя, по която тъпча сега,
    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
    тази земя – не е моя земя,
    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

От: И аз да ви се похваля с Land Rover Discovery 2 TD5 '99 г. и да задам няколко въпр

А как му е наименованието на тоя инструмент. Капачко-вадач ? Вчера отидох до Мото-Пфое да питам за цената му, но трябвало да пуснат запитване до София и ги чакам да се обадят. Между другото един от тях ми предложи да пробвам да развия болта без да махам тези капачки
      O898595418 - Митко

Коментар

Това ти трябва само ако имаш да сваляш секретни болтове (с пъпка на тенекията на капачката), на нормалните гайки капачките не се махат (т.е. тези тенекийки не са капачки, а част от гайката)... иначе не знам как се казва ...
        Последно редактирано от damyan_rm; 14-09-10, 11:05. Причина: уточнение
        LR Disco II, Td5

Коментар

Капачката на секретния болт се вади с отвертка. После не се слага, че събира гняс и в общи линии реална файда от нея няма, а само минуси. Единственото и предназначение е декорация. Капачките на останалите болтаве НЕ СЕ МАХАТ. Вероятно обират някаква разлика м/у размери инч/мм, съобразно държавата, за която е изнасяно Диското.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 14-09-10, 18:54.

Коментар

Добре че ми казахте, защото мислех, че и те се махат. Даже вчера пробвах с отверката, но не стана А капачките на секретните болтове ще си ги оставя, че много грозно ще изглеждат джантите без тях, a и ще се събира кал в каналите на секрета.
            O898595418 - Митко

Коментар

Първоначално публикуван от nbaplayer Преглед на мнение
              Добре че ми казахте, защото мислех, че и те се махат. Даже вчера пробвах с отверката, но не стана А капачките на секретните болтове ще си ги оставя, че много грозно ще изглеждат джантите без тях, a и ще се събира кал в каналите на секрета.
              Добре, но ги мазни с нещо или ги махай отвреме - навреме, че веднъж ще ти се наложи да ги махаш в терсене ситуация и ще изречеш думи, които не си подозирал, че знаеш.

Коментар

Хахаха, ок. Когато мия колата, ще ги махам, че да паднат боклуците които събират.
                O898595418 - Митко

Коментар

Първоначално публикуван от nbaplayer Преглед на мнение
                  Хахаха, ок. Когато мия колата, ще ги махам, че да паднат боклуците които събират.
                  Не толкова рядко. По-често ги махай. 2 пъти годишно е предостатъчно.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                    Не толкова рядко. По-често ги махай. 2 пъти годишно е предостатъчно.
                    Да, така е ! Но да уточним, че става реч само за високосна година !
                    Тази земя, по която тъпча сега,
                    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                    тази земя – не е моя земя,
                    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Ако му направиш чип тунинг на двигателЯ няма да можеш да го познаеш, ще набира по -бЪрзо и ще ти падне разхода с 1 литър.
                      С 2 думи за около 300 лв. ще имаш и лек автомобил. Аз сЪм си направил и сЪм много доволен.
                      Успех
                      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-01-11, 18:14.

Коментар

Кажи нещо повече за този чип тунинг?
                        Discovery I, 300 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X