От няколко дни и аз се присъединих към сектата Land Rover с Discovery TD5 '99г. След почти 1 година четене във този форум и след много мислене какъв джип да си взема окончателно се спрях да първоначалната ми идея и се сдобих с това камионче
. За сега съм много доволен от Диското и се надявам да не си променя мнението. Единствения негатив засега е, че е малко тромаво но, не може всичко да е идеално
. Като всяка стара кола и тази си има забележки, но на първо четене са няколко проблемчета които се надявам да ми помогнете да реша.
1. Задната чистачка не работи. Чува се ,че работи моторчето, но чистачката не се движи.

1. Задната чистачка не работи. Чува се ,че работи моторчето, но чистачката не се движи.
2. Има луфт м/у вратата на багажника и каросерията и при дъжд в багажника е мокро.Уплатненията ми се виждат наред и според мен вратата е улегнала и се е получил този луфт . Някакви идей ?
3. Шофьорските бутони за топло/студено на климатроника не светят, как става смяната на лампичката?
4. Разбрах, че отдолу на джипа имало гресьорки, но къде и през какъв интервал трябва да се гресира?
Ще съм ви благодарен колеги, ако някои ми помогне да реша тези проблеми.
3. Шофьорските бутони за топло/студено на климатроника не светят, как става смяната на лампичката?
4. Разбрах, че отдолу на джипа имало гресьорки, но къде и през какъв интервал трябва да се гресира?
Ще съм ви благодарен колеги, ако някои ми помогне да реша тези проблеми.
Коментар