Предвид няколкото случая на теч от раздатъчните кутии на ЛР, както и установяването на липсата на масло в същите, ме зачовърка един въпрос. Какви са причините за теч обикновено? Моля в темата да се споделят преки впечатления на изстрадали проблема колеги, както и хипотези.
Тази тема естествено е инспирирана от теч на моето Диско 1'200. След близо 5г експлоатация и напълно суха трансмисия за целия период, накрая и на мен ми дойде до главата. /Радо Р. казваше навремето : Неможе да е толкова сухо отдолу!/ Ама и аз текнах. В последните няколко месеца чух за доста колеги с Д1'200; Д1'300, както и Д2, а и РР класик с празни /изпразнени/ раздатки. Знам, че е често срещан проблем, но какви са вероятностите?
Скоро един монтьор ми каза: -измий шасито и ела да видим от къде тече. Измих, ама - не! Днес при Андро160 пак не го видяхме, но доляхме 500-600г масло. И това за по-малко от месец и половина и около 2000км.
Та очаквам прогнози, ............... може и на боб и на кафе
))), а и на бира.
И кой нормален сервиз/монтьор може да направи диагноза и ремонт в София?
Най-много ще са полезни мненията на препатилите.
Тази тема естествено е инспирирана от теч на моето Диско 1'200. След близо 5г експлоатация и напълно суха трансмисия за целия период, накрая и на мен ми дойде до главата. /Радо Р. казваше навремето : Неможе да е толкова сухо отдолу!/ Ама и аз текнах. В последните няколко месеца чух за доста колеги с Д1'200; Д1'300, както и Д2, а и РР класик с празни /изпразнени/ раздатки. Знам, че е често срещан проблем, но какви са вероятностите?
Скоро един монтьор ми каза: -измий шасито и ела да видим от къде тече. Измих, ама - не! Днес при Андро160 пак не го видяхме, но доляхме 500-600г масло. И това за по-малко от месец и половина и около 2000км.
Та очаквам прогнози, ............... може и на боб и на кафе

И кой нормален сервиз/монтьор може да направи диагноза и ремонт в София?
Най-много ще са полезни мненията на препатилите.
Коментар