Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Renegade Trailhawk клиренс?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ако пружините са с еднаква дебелина от горе до долу, можеш да пробваш с български от Крън. По някога са успешни опитите.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Значи, никога не е късно да станеш за резил! Вчера направих заявка за час за оглед в Jeep на Ботевградско и днес ми звъннаха да ми обяснят, че не могат да ми помогнат защото не знаят как е излязла колата от завода и какво значи маркировката от две жълти, бяла и розова точки на пружините. Човека предложи да ми прати данните за клиренса от книжката на колата, аз я имам на френски, но викам давай, може да има нещо друго. Прати ми три страници, но на английски и веднага разбрах къде ми е грешката: въпросните 225мм се мерят от диференциала, а не под кората както изглежда на картинката. Хем уж знам френски, но явно не съм обърнал достатъчно внимание на текста, защото размера е показан отпред. Веднага го проверих и да - под диференциала отзад са точно 225мм, под скоростите отпред още повече, та на колата й няма нищо, проблема ми е във френския и концентрацията! Явно другия Trailhawk е бил с допълнителен лифт и затова съм се подвел.

Honda XL600LM, 1987
      Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
      Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

• Edo
        Edo коментира
        Редактиране на коментар
        Мерси, Павка!

• drukman
        drukman коментира
        Редактиране на коментар
        На предишната страница ти написах, че изглежда добре. ....к'во око имам, а?

• Edo
        Edo коментира
        Редактиране на коментар
        Да, сега и аз като знам, че е стандартна и на мен ми изглежда по-добре! Само дето ще трябва да измисля къде да държа Фронтерата, за да мога да си я карам в гората на по-трудни места. Единственото подходящо място е гаража под вилата, но там влизат само леки коли поради ниския вход - Харвито на брат ми е там, а Фронтерата не става.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X