Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand Cherokee WK2 - проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Даниел Цветков Преглед на мнение
    ...защото се получава рецидив през няколко месеца...
    При 5.7 такова нещо няма. Не е като да не се случват дефектни части, съответно някой повдигач пак да се разтрака, но не е масов случай и обикновено не изкопава пак резпределителния, а просто трака.

Имай предвид че Димата е малко краен. Такъв чишит си е по принцип. Тия двамата със сигурност са пипнали МНОГО повече Hemi-та от мен, но например не споделям мнението им че:

1. На такива след 2009-та трябва да се спира MDS-а. Това, само по себе си, ако не се сменят повдигачи с таквиа за без MDS и не се махнат MDS соленоидите, води по-малко масло към повдигачите, а не повече. При активиран MDS до повдигачите се пуска масло с пълното налично маслено налягане, при деактивиран ходи 0.3 бара (ако помня добре). Нещо повече - двигателте след 2009-та не хвърлят легла на клапани, като по-ранните, тоест и теорията че MDS-а води до постоянно изстиване и загряване на изпускателните, което водело до по-често падане на легла, при тия мотори не важи. Нещо повече - теорията по принцип не хваща много дикиш, защото не падат само легла на MDS цилиндри.

2. Да се вдигат обороти на празен ход до 900-1000. Първо, при система в ред, и на 2000 да ги вдигнеш, до повдигачите ходят все въпросните 0.3 бара (пак, ако не си сменил повдигачите с каквито трябва и махнал MDS соленоидите). Там самите повдигачи се пълнят с по-високо нялягане, но не това съсипва ролките отпред - те се смазват от маслото, минаващо покрай повдигачите, тоест въпросните 0.3 бара. Отделно, от лично моите перипетии, повдигач спира да цъка почти мигновено след като включа на D, а там оборотите падат оригинално дори под щатните - на 585 оборота при WK1. Ако раздам газ, повдигачът не спира за цъка по-бързо, а по-бавно. Отделно наблюдавал съм при пълни повдигачи къде шумът от клапани и повдигачи е най-силен - на 800-1000 оборота е категорично по-силен отколкото на празен ход (625).

...и те-така-те.
    Последно редактирано от sparkybg; 24-02-26, 12:32.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До сега още не съм чувал, виждал на клип мнение което не е платено.
      Вземи 10 бр. Аутобилд и като разгледаш по-внимателно ще разбереш кой брой кой го е платил.
      ... и как са пропуснали да споделят, че единия ангренаж струва 20$ а другия 2000.

ПП Гледай видеото.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Съединител - долен, ляв педал.
      Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• Даниел Цветков
        Даниел Цветков коментира
        Редактиране на коментар
        Вероятно си прав за платеното,то вече кое не е платено.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на Днес.

Зареждам...
    X