Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дневни светлини Grand Cherokee WK/WH 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дневни светлини Grand Cherokee WK/WH 2006

Здравейте,

Някой може ли да сподели има ли възможност да се включват късите светлини като DRL автоматично?

Има.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Обикновено на този модел, като се даде регион Канада, се включват дългите светлини на около 30 процента за дневни светлини. Светват само когато колата е на скорост. Когато е на паркинг изгасват.
      Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
      SSang Yong Kyron 2.0xdi
      Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Обикновено и като се смени региона, на ABS-а това хич не му харесва и трупа грешки и се изключва, радиото е с неправилната стъпка и прочие такива дреболии.

През JScan или AlfaOBD са налични всички опции за дневните, включително точно кое и колко силно да свети. При мен светят дългите на 4V. Като си направя друг модел диодни крушки ще светят габаритите.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Някой от София, който може да помогне?
          Последно редактирано от NikolovSN; 19-12-22, 17:06.

Коментар

Ако имам време утре ще видя дали ще намеря настройките в AlfaOBD. В JScan e много лесно, но се плаща лиценз по 50 кинта за всеки VIN, който искаш да човъркаш.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Ако имам време утре ще видя дали ще намеря настройките в AlfaOBD. В JScan e много лесно, но се плаща лиценз по 50 кинта за всеки VIN, който искаш да човъркаш.
              Jscan иска пари..... В Alfa OBD обаче не се оправям. Ако може някой запознат да каже нещо...

Коментар

Ми аз ги дадох и забравих. Много по-лесно се работи с него.
                То и AlfaOBD иска пари за пълна функционалност. Ама не за всеки VIN, а еднократно.

Съжалявам, днес изобщо забравих да се почовъркам, хем по едно време висях в колата половин час. Дано утре не изкуфея пак така.
                Последно редактирано от sparkybg; 21-12-22, 18:01.

Коментар

Бая зор с това ALFA OBD, ама се оправих. Сега и да ме питаш как, не мога да ти кажа... Като го разръчкам утре ще пиша. Важен е крайния резултат.

Коментар

Пробвах. Никакъв зор не е. В Body Control Module -> Car Configuration Change има 5-6 опции за DRL-то. Всичко, което го има и в JScan, само дето е измежду един куп други опции.
                    Натиснете снимката за да я уголемитеИме:Screenshot_2022-12-22-14-40-12-136_com.AlfaOBD.AlfaOBD[1].jpgПрегледи:0Размер:104.7 КБID:6904195 Натиснете снимката за да я уголемитеИме:Screenshot_2022-12-22-14-41-11-074_com.AlfaOBD.AlfaOBD[1].jpgПрегледи:0Размер:147.5 КБID:6904197Натиснете снимката за да я уголемитеИме:Screenshot_2022-12-22-14-41-41-920_com.AlfaOBD.AlfaOBD[1].jpgПрегледи:0Размер:229.3 КБID:6904198Натиснете снимката за да я уголемитеИме:Screenshot_2022-12-22-14-41-58-426_com.AlfaOBD.AlfaOBD[1].jpgПрегледи:0Размер:223.8 КБID:6904199Натиснете снимката за да я уголемитеИме:Screenshot_2022-12-22-14-42-08-191_com.AlfaOBD.AlfaOBD[1].jpgПрегледи:0Размер:225.6 КБID:6904200Натиснете снимката за да я уголемитеИме:Screenshot_2022-12-22-14-42-17-090_com.AlfaOBD.AlfaOBD[1].jpgПрегледи:0Размер:225.4 КБID:6904201
                    Прикачени файлове

Коментар

Аз ги пуснах с Launch. В менюто за региони има възможност за “целия свят” и после ти дава възможност да си пуснеш дневни светлини. Грешки не трупа.
                      O877886339

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X