Здравейте момчета,
Решил съм да купувам отново джип. Предният ми беше Disco 3 на което счупих двигателя (обичайното), след това карах лек автомобил, но явно веднъж като се качиш на джип и после всичко ти се струва неудобно и нефункционално. Та, сега съм хвърлил око на Jeep Commander, и се надявам че някой би споделил своят опит, приемам всякакви препоръки и съвети.
Поздрави
Решил съм да купувам отново джип. Предният ми беше Disco 3 на което счупих двигателя (обичайното), след това карах лек автомобил, но явно веднъж като се качиш на джип и после всичко ти се струва неудобно и нефункционално. Та, сега съм хвърлил око на Jeep Commander, и се надявам че някой би споделил своят опит, приемам всякакви препоръки и съвети.
Поздрави
По възможност VVT варианта (при Grand Cherokee тоя вариант е от 2009-та нататък.
3.0 crd проблемен ли е? Харесал съм едно от германия на 230 000 км. Какво да очаквам, много ремонти или са надеждни. Майстори на Мерцедес ли ги пипат или трябва да търся някой специализран в Jeep?
5.7 при отворен капак не се чува че работи и левче стои право върху него. Не винаги мерцедесовото нещо означава по-добро нещо. Казах ти - единствения плюс е че дизела харчи по-малко. Нищо друго. 5.7 е прост като фасул. Тия с VVT си нямат и EGR даже. Нито една скоростна кутия не е проблемна, а и има кой да ги прави.
Коментар