Когато минавам с висока скорост през по дълбоки локви светва чека вече за втори път,след няколко дни изгасва.Може ли да има нещо общо с газовото,слабо изолирани кабели или.....Говоря за 3.7 чероки KJ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
чек лампа светва
Свий
X
-
От: чек лампа светва
Не го вярвам. Грешката е запаметена в паметта на компа, виж там я прочети и ще разбереш какво е.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
.....коя "чека", оранжевата или чевената?Първоначално публикуван от ianevi2 Преглед на мнениесветва чека0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
жълтакъва горе в дясноПървоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение.....коя "чека", оранжевата или чевената?Лесно беше само вчера
Jeep Cherokee - Liberty 3.7
Fab Fours Legend
Nissan Terrano II 2,4
Коментар
-
Може да има общо с втория ред ламБО-сонди - намокрят се, щото са по-ниско, почти под двигателя, и следва някаква грешка с код P0156, Р0157 и т.н. Като изсъхнат, грешката се изтрива. При мен така направи след бухане "у ряката" при дядо Владо, даже си купих нови сонди, но така и не ги сложих, защото "джеки-чан" угасна и повече не се е появявала тази грешка.Първоначално публикуван от ianevi2 Преглед на мнениеКогато минавам с висока скорост през по дълбоки локви светва чека вече за втори път,след няколко дни изгасва.Може ли да има нещо общо с газовото,слабо изолирани кабели или.....Говоря за 3.7 чероки KJВ БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Ако е имало някаква грешка тя би трябвало да е записана и да е в паметта, макар и като минало събитие, а не налична в момента. Добре е да се прочетат професионално грешките и тогава да се мисли дали и какво да се прави.Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
"чек енджин"...... иди някой с "Бош" читалка да прочете и изтрие запомнените кодове за грешки, и сподели какво е било за да му мислим.......Първоначално публикуван от ianevi2 Преглед на мнениежълтакъва горе в дясно
П.П. С Алекс сме писали заедно и.....едни и също
ЧНГ 

(не е кафе)

Последно редактирано от дядо владо; 19-01-16, 19:52.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
С ключа по урбулешкия начин не става ли? За да няма неясноти с броя врътки, хамериканците са започнали да дават акъл да броиш не "три пъти на контакт", а "пет бързи движения с ключа", даваш на контакт и връщаш обратно ключа преди да чуеш "камбанка":Първоначално публикуван от ianevi2 Преглед на мнениеДнес първи опит с четенето на грешки бе неуспешен.За утре съм намерил читалка БОШ,че да видим какво ще покаже.
1-вкл., 2-изкл., 3-вкл., 4-изкл., 5-вкл. и оставаш така без да палиш двигателя, на дисплейчето под скоростомера се появяват кодове за грешки, ако няма, изписва "done". Аз никакви диагностики не съм правил за 6 години, освен една от любопитство, когато във форума се появи Еди. Каквото ми е показало с въртене на ключа - това се оказа (то бяха само задни ламбда-сонди и датчик на раздатката, какъвто не си купих, по този случай не ми свети лампа в каква позиция съм, но пък това се вижда от самия лост).В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Недей така че имам един клиент който ако не му свети лампичката не ще да кара, направо не е истина. И понеже другата му кола е Фероза го попитах дали като сменя предавките на нея му светва на таблото на коя е включил сега и той много се обиди. А относно 3.7 се четат грешките с тъпа читалка за 3 долара. Виж вече ако искаш да гледаш живи данни малко по-сложно ама само малко...Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениепо този случай не ми свети лампа в каква позиция съм, но пък това се вижда от самия лост).Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Извинявам се за лекото отклонение от темата,но....трябва ли да има индикация на таблото за позицията на лоста ? Че съм от скоро с джипката (2,7 CRD 2002г), а такава индикация липсва при мен .Благодаря!Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение........ не ми свети лампа в каква позиция съм, но пък това се вижда от самия лост.
Коментар
-
Само ако си с NV 242 или 231 раздатки. Това ако е "Гранд Чероки" (щото "Чероки" с такъв двигател май няма, а с раздатка 242 е голяма рядкост) - индикация трябва да има някаква само при включени "бавни", защото си вечно на 4х4.Първоначално публикуван от caby Преглед на мнениеИзвинявам се за лекото отклонение от темата,но....трябва ли да има индикация на таблото за позицията на лоста ? Че съм от скоро с джипката (2,7 CRD 2002г), а такава индикация липсва при мен .Благодаря!В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Това с включ,изключ след малко ще го пробвам дали ще покаже нещо.Само,че чека не свети в момента???Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеС ключа по урбулешкия начин не става ли? За да няма неясноти с броя врътки, хамериканците са започнали да дават акъл да броиш не "три пъти на контакт", а "пет бързи движения с ключа", даваш на контакт и връщаш обратно ключа преди да чуеш "камбанка":
1-вкл., 2-изкл., 3-вкл., 4-изкл., 5-вкл. и оставаш така без да палиш двигателя, на дисплейчето под скоростомера се появяват кодове за грешки, ако няма, изписва "done". Аз никакви диагностики не съм правил за 6 години, освен една от любопитство, когато във форума се появи Еди. Каквото ми е показало с въртене на ключа - това се оказа (то бяха само задни ламбда-сонди и датчик на раздатката, какъвто не си купих, по този случай не ми свети лампа в каква позиция съм, но пък това се вижда от самия лост).Лесно беше само вчера
Jeep Cherokee - Liberty 3.7
Fab Fours Legend
Nissan Terrano II 2,4
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар