И аз вече си намърдах дъто в Jeep Cherokee - Liberty 3.7V6 2002 г. произведен за Германия и внесен от там. И естествено имам няколко питанки. Всички масла, филтри ги смених + двата предни долни шарнирни болта. На празни обороти има леко претрисане на дигателя от време на време с неравномерен интервал. Смених свещите, и шесте видимо изглеждаха че са работили добре и не бяха за смяна. Но претрисането си остана. След като я купих светна чека на двигателя и като я закачих на диагностика показа че едната сонда показва богата смес на едната тройка цилиндри(когато си в купето лявата тройка).Изчистихме грешката.След изминати около 200км, спрях на бензиностанция да пия едно кафе и чека пак светна. В града свети постоянно. Когато я покарам повече на по голяма скорост , когато загася двигателя постои малко и после пак го запаля чека изгасва(но не всеки път).
Понякое време пак светва. Oт какво може да е проблема - ламбда сонда или бобина на някой цилиндър?Колата не беше с газово, преди 2 дена и сложих.
Нормално ли е когато натисна рязко педала до долу за кикдауна, първоначално никаква реакция -1 , 2 , 3 и тогава да се изтреляш все едно те е блъснал
товарен влак.
Някой ако може да ми даде схема за таблото с бушоните(кой за какво е), че никъде не намерих ,а в раздела Jeep-Систематизирана информация не ми дава достъп до никоя тема.
Оказа се че не ми работи дистанционното управление на огледалата, по точно работи само вертикалното движение на шофъорското огледало. Някакъв съвет за проблема. Тука във Варна ходих при двама електричари, само ми дигат рамене и се почесват дет не ги сърби.
Откъде мога да купя от БГ- DRL за дневни светлини?
Как се сверява часовника на радиото, какви ли комбинации на копчета не пробвах и не моажах да открия как става.
Понякое време пак светва. Oт какво може да е проблема - ламбда сонда или бобина на някой цилиндър?Колата не беше с газово, преди 2 дена и сложих.
Нормално ли е когато натисна рязко педала до долу за кикдауна, първоначално никаква реакция -1 , 2 , 3 и тогава да се изтреляш все едно те е блъснал
товарен влак.
Някой ако може да ми даде схема за таблото с бушоните(кой за какво е), че никъде не намерих ,а в раздела Jeep-Систематизирана информация не ми дава достъп до никоя тема.
Оказа се че не ми работи дистанционното управление на огледалата, по точно работи само вертикалното движение на шофъорското огледало. Някакъв съвет за проблема. Тука във Варна ходих при двама електричари, само ми дигат рамене и се почесват дет не ги сърби.
Откъде мога да купя от БГ- DRL за дневни светлини?
Как се сверява часовника на радиото, какви ли комбинации на копчета не пробвах и не моажах да открия как става.
Коментар