Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дана, патрулски мостове, солети, USA vs Japan ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дана, патрулски мостове, солети, USA vs Japan ...

Май никой не си спомня, как започна темата.- gemax- Как успя да строщи и раздатката и двата моста и едната задна полуоска излезе с колелото ? Не мога да си го обясня ?

Без коментар. И все пак искам да видя, Патрол да се строши по този начин .
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Едното е да върши работа, другото е да се занимаваш.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Точно!
        с това се върши работа:

Dodge Ram, 1995 г.
        Пробег: 1 609 344 км
        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:dodge.jpg
Прегледи:1
Размер:219.6 КБ
ID:5503202През 2006 г. Робърт Суон получава поздравление по телефона лично от изпълнителния директор на Chrysler Том ЛаСорда и подарък книга по случай преодоляването на 1 млн. мили с неговия Dodge Ram 3500.
        Chevrolet Silverado 3500 HD, 2006 г.
        Пробег: 1 609 344 км

Име:shevy.jpg
Прегледи:1
Размер:257.9 КБ
ID:5503210
        Хю Пенингтън навърта милион мили със своя пикап Chevrolet Silverado 3500 HD само за шест години. През това време са сменени само дюзите на горивната система и тапицерията. Дизеловият двигател и трансмисията са в оригиналното си състояние.

A с Wranglera се занимат и забавляват ...общото е кака DANA.
        Последно редактирано от Stefan Dimov; 21-07-13, 22:22.

Коментар

И какъв беше спора точно ? Ако сравним обезценката на Патрола и Вранглера процентно ще забележим значително по-стабилната цена на Вранглера, защо ли е така ? Може би защото е некачествен. А иначе е ясно, че няма как стокови части да се мерят с афтърмаркет такива.
          Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
          http://www.facebook.com/JeepBG
          LZ1GGC

Коментар

И кво?

Nissan Titan, 5.6 V8. модела 2013 е със стартова цена по-ниска от Rubicon. Номинация за пикап на 2004-та. Главен кусур - чуплив заден мост. Да казвам ли какъв е, или сами се сещате?

Да, общото е Дана, и при двете се троши.

Айде стига вече. Безсмислено е. Има и Тико, минало милион километри. Кво правим? Караме Tico? Ми карал съм - не искам собствено.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan Dimov Преглед на мнение
              общото е кака DANA.
              Каката е чичо и се казва Чарлз

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Държи, докато някоя от 35-ците не реши че има собствено мнение на къде да тръгне, със все 28 милиметровата полуоска.
                [ATTACH=CONFIG]608763[/ATTACH]

191мм корона с 28мм полуоска. Найс, а? Питай защо и тойотите трошат дифове - и там имат навика подобни размери да слагат. 200мм заден нисански мост с 31 милиметрови полуоски се случва да го строши и 2.4 бензиново терано. С трилитровия дизел даже и с 29-ки дава фира. Сам си прави сметките за здравината на въпросната Dana със сложени 35-ци върху нея.

После защо нисана бил здрав - просто на фона на морето от недоразумения са сложили каквито железа трябват според предназначението му. Няма нищо изключително.

Ивайло две години би Дана-30 по-състезания. Чак на третата успя да му чупи зъбките.
                Сега като ви обяснява че не само размерите са важни, що не му вярвате, ами се инатите в милиметрите.

Там от където ги копираш милиметрите, пише ли защо колите на победителите са с Дана-30.
                Баха 1000 за пример

Име:131_0605_01_z baja_1994_jeep_grand_cherokee jump.jpg
Прегледи:2
Размер:86.8 КБ
ID:5503300

Коментар

Това на картинката с 35-ци ли е?

Казвам само защо според мен на едното му се носи славата на чупливо, а на другото на здраво. Че самото чупене зависи от много неща, включително и задкормилното устройство, е ясно.

Но това не прави моста по-добър. Нефелното техническо решение си е нефелно. Или казваш че разлитането на гумите при счупване на полуоска е някаква екстра с неизвестно на невежия ми мозък предназначение?

...не че като счупиш полуоска на патрол в "подходящия" момент не можеш да се пребиеш де.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Еми те затва баровците карат гей класи
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Това на картинката с 35-ци ли е?

Казвам само защо според мен на едното му се носи славата на чупливо, а на другото на здраво. Че самото чупене зависи от много неща, включително и задкормилното устройство, е ясно.

Но това не прави моста по-добър. Нефелното техническо решение си е нефелно. Или казваш че разлитането на гумите при счупване на полуоска е някаква екстра с неизвестно на невежия ми мозък предназначение?

...не че като счупиш полуоска на патрол в "подходящия" момент не можеш да се пребиеш де.
                      Пак си в милиметрите. Не знам колко е гумата. Знам че се произвежда само в два размера - 37" и 35". Като гледам арките на Гранда определено не е 37", така че ...

Ей тва "славата на чупливо" е суплимния момент в задачата. Ако махнеш славата от уравнението, много интересен краен резултата се получава.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        Ей тва "славата на чупливо" е суплимния момент в задачата. Ако махнеш славата от уравнението, много интересен краен резултата се получава.
                        Ми "славата на чупливо" идва от картинки като горната, дето качих. Очевидно освен мен и доста други хора са го виждали на живо. Та от там и славата. При това нито съм карач, нито ходя редовно на мероприятия по-сериозни от "друсни-полянка". А лично съм го виждал 2 пъти строшено като на картинката и веднъж строшено по друг начин - гумата поне видимо си беше ня мястото. Срещу нито един строшен патрул, при положение че по мероприятията обикновено има с "една идея" повече патрули от Wrangler-и с Dana. Айде сега ми кажи, каква слава да има това в моите очи?

Пак да питам - излизането ма гумата със все полуоската някаква специална функция ли има? Добро техническо решение ли е, или лошо? И ти лично на твоя Wrangler с Dana 30 с 35-ци ли си? И ако не - защо?

Коментар

Привет колеги.
                          1-не е редно да сравнявате мостове за стандарно обурудване с Тунинг такива.
                          2-не е редно да вкарвате разни товарни пикапи итн. защото след малко някой ще почне да предлага мостове от ТАТРА сигурно са много здрави оставете я товарната техника настрана.
                          Аз от отдавна не харесвам ДАНА още от 98г когато за първи път видях няколко наброй Фрилендера на под 10000км със строшени диференцяли от тогава разбрах ,че тази фирма не разбира от трансмисия.
                          Към колегата Близнак грешиш,че в София не се продават тунинг мостове за нисан има даже са редукторни правят се по поръчка мога да те запозная с човека ама ти го познаваш.
                          От практиката си съм разбрал едно тези които нямат технологията не им се влага или не им се смята слагат да е дебело нищо,че то и така пак се троши тези които знаят могат и искат да вложат го правият и с тънко да е здраво.
                          И сега малко да ви разведря няколко гатанки ще задам за отговорилите вярно има награда бира в сряда
                          1-коя е фирмата производител на нисанските мостове
                          жокер не е нисан.Фирмата прави и багери и много други.
                          2- каква е приликата между Ивеко Дейли и Шевролет Корвет
                          3-какво е общото между Москич Алеко Жигула и Форд Мустанг?
                          по какво Мазда 323 от 81г се различава от всички тях.
                          Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                          Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Ми "славата на чупливо" идва от картинки като горната ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Ми "славата на чупливо" идва от картинки като горната, дето качих. Очевидно освен мен и доста други хора са го виждали на живо. Та от там и славата. При това нито съм карач, нито ходя редовно на мероприятия по-сериозни от "друсни-полянка". А лично съм го виждал 2 пъти строшено като на картинката и веднъж строшено по друг начин - гумата поне видимо си беше ня мястото. Срещу нито един строшен патрул, при положение че по мероприятията обикновено има с "една идея" повече патрули от Wrangler-и с Dana. Айде сега ми кажи, каква слава да има това в моите очи?

Пак да питам - излизането ма гумата със все полуоската някаква специална функция ли има? Добро техническо решение ли е, или лошо? И ти лично на твоя Wrangler с Dana 30 с 35-ци ли си? И ако не - защо?
                              Бъркаш ме с някой, нямам Вранглер. Като се замисля даже никога не съм имал. Бавни са ми.

Коментар

Да има нещо "слава на чупливо" е същото като и да има нещо друго славата на "много здраво".
                                Например ТЛК120 има от втория вид слава. А всъщност си е откровен боклук. Тук сравнявате парулски и Дана мостове, но нищо не казвате за тойотските мостове на 70 серия. За тях даже чупливи е слабо казано. И то с супермощните двигатели на тойота.
                                Имал съм Хеви дути тойота на която предния диф не изкара и 30000км почти само асфалтова употреба. А моста тежеше като два ровърски!
                                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X