Обява

Свий
Няма добавени обяви.

jeep cherokee 4,0 или grand cherokee 4,7?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: jeep cherokee 4,0 или grand cherokee 4,7?

5.2 не? Разликата в харча няма да е голяма, все си му трябва газ. И на мен ми се струва 4.7 по-скъп от бюджета. Ако е 4, значи да е от времето, когато 5.2 още няма . Аз лично ако търся гранд не бих се колебал, 5.9 за по-къс бюджет и 6.1 ако има пара. А вкарването в гората на лъскава машина си е психологически момент, може и да се преживее, може и да се пребоядиса, а някои съвременни бои и покрития носят бая. Така де, до предела на машината ако се кара, няма проблеми. Ако искаш да надскочиш възможностите му/си се получават издънките...

Коментар

благодаря много рабрах вече какво ще е,така че почвам да се оглеждам за хубав cherokee 4,0 и дано скоро се сдобия с такъв и да забия в гората да го вида все пак какво може а и свички го хвалят .Поздрави на всички.

Коментар

[QUOTE=Rady1st;2086332] Да не споменавам че и 4,7цата трябва да я обслужиш което е още едни 1000-2000лв.
        Колега кой jeep не се обслужва , и какви са тези 2000 за обслужване или си чул от някой който е чул от някой друг на който друг му е казал коло е обслужването на 4.7, като незнаеш нещо не пиши за него . Поздрави

Коментар

А да ви попитам при оглед на такова cherokee 4,0 за какво най-много да се оглеждам от кам двигател скорости,защото нямам никакъв опит с автоматик а за ръждата е ясно ти си личи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X