Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee WJ, 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 3 месеца с Grand Cherokee WJ

Ми дано успеете да загасите червената лампа, не като за продажба. Щото тя лампата измамна, ама и самата газова си е измамна. Лъже колата че работи на бензин. Нали. Дали чек енджен свети постояно или не свети никога, общо взето разлика няма. Като се скъса кислородния сензор, пак няма да разбереш.

Добре де. Аз що имам спомен че когато нямаше датчик за налягане на маслото, червената лампа светеше.

Ербеци има. Не са гърмели. Щом има и са свързани , лампата трябва да гасне.
    Какво става в колите в които не се отвори пазажерския ербег .... де да знам. Сигурно същото каквото става и в колите които нямат пасажерски ербег. Вероятно и същото което става в колите в които има изправен ербег но пасажера не си е сложил колана. Бе не е хубаво. Ербеците трябва да си гърмят.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

Намерих огледало от друг Гранд, май 2004 (но не е сигурно),
      Това, което си намерил, явно е от Гранд Чероки ZJ

Аз сменях мойто шофьорско огледало, щото някой беше минал твърде близо и го беше пернал. Намерих цяло оригинално от WJ 2004 г. (всъщност ми трябваше само джама) и всичко съвпадна идеално - буксите бяха същите, всичко си работи без никакви проблеми - и регулирането, и подгряването, и сгъването, и затъмняването, и паметта за позициите. Купих го за 120 лева от една морга, те ми дадоха фактура за каското.

Ако искаш, мога да ти дам старото си огледало - счупено му е само стъклото, всичко друго си работи. Звънни ми на 0887 631329, още сега ще го метна в колата.
      ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
      Volvo XC90 D5 Executive '12
      Volvo XC60 D5 Summum '11
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
        Това, което си намерил, явно е от Гранд Чероки ZJ ...
        Не ми прилича да е от ZJ. Те не бяха ли по-ъгловати

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1170171.JPG
Прегледи:1
Размер:83.8 КБ
ID:5192416 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1170173.JPG
Прегледи:1
Размер:115.5 КБ
ID:5192415

Интересното е, че този номер, който се вижда на етикета не мога да го намеря никъде.
        Най-близкият, който ми излиза е 55156880АА

Намирам схеми с 8, 10 и 12 жици, но не и със 7.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Някои маи повлече крак в този форум и лека полека всички ще започнат да мрънкат след всяка покупка.Лампи на таблото,протекли семеринги,леко счупена седалка,предни дискове.Нали гледате преди да купувате,нали си стискате ръцете....Перфектните джипове са на едни други цени и се продават в магазините.Мое мнение е че ако се правят такива теми след всяка покупка,по добре форум купувам-продавам да се затвори

Коментар

Ако теб те нареди някой по този начин, вероятно няма да си на това мнение. Когато се оплакаха от Гранда на Золтан кинекса го изяде с парцалите. А там забележките бяха несравнимо по-малко. А ся де. Пък нямало двоен стандарт. Баси.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Не защитавам ното Кинекса нито Золтан.Казвам само че това не са нови коли и би трябвало да се очаква че ще има подвони камъни и повреди.А за двоиният стандарт маи имаш право

Коментар

Първоначално публикуван от JORO-pz Преглед на мнение
                Не защитавам ното Кинекса нито Золтан.Казвам само че това не са нови коли и би трябвало да се очаква че ще има подвони камъни и повреди.А за двоиният стандарт маи имаш право
                Това чете ли го?
                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=91111

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                  Аз даже съм го писал.
                  Кое не е вярно.
                  Давай давай, още може.
                  Ако кажеш и за какво точно съм излъгал Чавдар, съвсем ще ми изядеш парцалите.
                  Чавдар очевидно не иска да казва. За друго била темата.

Коментар

Золтан на практика разбира от Грандове колкота аз от Врангели. А ти си компетентен.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      Золтан на практика разбира от Грандове колкота аз от Врангели. А ти си компетентен.
                      Айде бе. И ти като не разбираш нищо от Вранглери ,, знаеш ли че изхвърлянето на охладителна течност е проблем.
                      Да ми набута на мен някой такъв Гранд дето има нужда от 1 двехиляди ремонт или обслужване(без значение, все е разход) и аз искам. Ма на оня безпроблемния и пет няма да му стигнат. Щото загубата на охлаждане си е проблем. Къде е двойния стандарт. Какво излъгах.

Коментар

Тои питаше мене дали съм го чел.Да много пъти.Маи има разминаване само за ЛСД-то.И все още мисля че колата не е толкова дефектна,колкото я изкарвате.А ако някои си мисли че купува стара кола и няма да има ремонти много се е объркал.Като си купите дизеловият мотор и след 1000 километра пукне главата пак ли продавачът е виновен

Коментар

Е, стига де... Да кажеш, че е нормално колата да хвърля вода при рязко натоварване е все едно доктор да ти каже, че е нормално да вдигнеш 42 градуса температура като се качиш пеша до третия етаж. Нищо против Золтан нямам, но няма нищо общо историята с неговата (освен, че става въпрос за джипове)...
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Маи има разминаване само за ЛСД-то.
                            Докато няма премерен аксиален луфт на полуоските до стотни, всичко е само празни приказки.
                            Които разбира се могат да бъдат тълкувани от всеки, така както му харесва.
                            Много удобно, нали.

Коментар

Тои питаше мене дали съм го чел.Да много пъти.Маи има разминаване само за ЛСД-то.И все още мисля че колата не е толкова дефектна,колкото я изкарвате.А ако някои си мисли че купува стара кола и няма да има ремонти много се е объркал.Като си купите дизеловият мотор и след 1000 километра пукне главата пак ли продавачът е виновен
                              ЛСД-то е само един от проблемите. Ако беше само то, тази и другите теми нямаше да ги има. Що се отнася до колите на старо и неизбежните ремонти изобщо не си прав. Има читави и не толкова читави. Има такива, на които сменяш масла и антифриз, евентуално ангренажен ремък ако има такъв и караш. Има и такива като въпросния джип. В случая не на последно място е и предаденото доверие защото едно е да купиш джип от колега с авторитет във форума и съвсем друго от борсата в Горубляне.

Коментар

Първоначално публикуван от Carburettor Преглед на мнение
                                ... Ако искаш, мога да ти дам старото си огледало - счупено му е само стъклото, всичко друго си работи. Звънни ми на 0887 631329, още сега ще го метна в колата.
                                Благодаря за предложението, но няма да има нужда. Погледахме схемите на куплунгите и разбрахме каква е работата. Огледалото си е от WJ. Просто е от друга комплектация и няма датчик за положението (т.е. няма запаметяване на настройките), а пък има автоматично сгъване, каквото обаче колата няма. Но веригите за отопление и нагласяване на огледалото по хоризонтала и вертикала са си там, където трябва, и по принцип би трябвало да работи, защото е изправно. След като не е тръгнало в сервиза, остава нещо да не е в ред по инсталацията на колата. Ще трябва да се провери там какво е положението.
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X