Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оглед на ходовата част на Гранда.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Оглед на ходовата част на Гранда.

Не му слагай инжекцион! Нормална газова си върши работа идеално. Аз сложих инжекцион на пикапа и не бях доволен - не му стигаше газ. Сложих обикновенна газова и стана супер! Инжекционите дето работят на газова фаза /не течна/ не могат да хранят големите двигатели. Има един сервиз в София - срещу "Спартак" където са се специализирали в монтажа на АГУ за JEEP. Имат всичко необходимо СПЕЦИАЛНО за тези коли т.е. не пригаждат това и онова.

Коментар

Севдо не си прав приятелю! Инжекционните просто са сложни и си искат разбиране. Дюзите се подбират според двигателя и неговата мощност и респективно осигуряват съответните параметри...
      VPetrov.photography

Коментар

Венци, сложиха ми най-яките - усилени дюзи /сменяха ми ги 3-4 пъти и с други/, програмираха компютъра да пуска повече газ, правиха му какви ли не настройки, обновяваха два пъти софта абе всичко пробвахме. Не става! Газаджийте при които бях са ми приятели и си играха много, опитаха всичко. Не стана. Свалихме го и го сложиха на колата на Дидо - работи идеално, но при 1800 кубика

Коментар

Севдо има дюзи за до 500 коня... виждал съм ги изглеждат като В и К...
          VPetrov.photography

Коментар

Ами проблема с гармежите как ще гарантират хората че няма уредбата да грамне и да направи беля.Предимно за това слагам инжекцион.

Коментар

Моя съвет е да отидеш до този сервиз и да се консултираш! Както казах там са се специализирали по JEEP-овете.

Венци, може марката да не е била правилната - БРЦ, но просто не стана!

Коментар

Даи точния адрес на сервиза ще мина да проверя какво ще кажат.

Коментар

Първоначално публикуван от sata Преглед на мнение
                  В Понеделник или вторник оставям джипа да му слагат газов инжекцион в перник,ще взема колата сряда или четвартак ако до тогава намеря някои които може да прегледа предницата в софия ще ида да оправя всичко.За сажаление нямам нито гараж нито инстроменти,така че наистина се надявам някои колега от форома които има сервис да помогне.
                  Този проблем си остава с прегледа на предницата няма ли колеги тука със сервиз дато да помогнат.

Коментар

Сервиза за газ се намира точно срещу басейна "Спартак" зад НДК. За окачването може да се обърнеш към Митко Фулда-та, братя Флекс, Голди или сервиз Крайслер в Х. Димитър. Може и в сервиз Кастрол - там правят Черокитата на банките. Абе като дойдеш в София, звънни ми!

Коментар

Ok. Ще звънна.

Коментар

Ok. Ще звънна.
                        Ако нямаш против звъни и на мен, моето също има нужда от преглед тел.0878671460 Косе

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                          И аз щях да я сменям с нова но тя щангата си е здрава а 560лв ми се видяха много за две селеневи втулки. Затова смених само втулките от преден носач на рено Клио.
                          При ГрандЧероки 1 и 2 е акцентирано върху траяловите възможности. Целия мост отпред осигурява голям ход на окачването но е по лошия варянт за скоростни рейдове. ГрандЧерокито е може би джипа при които затрисането и изпадането на предния мост в резонанс се проявява с наи-голяма сила. Поне аз за толкова голям проблем при другите не съм чувал. Това е една от причините при ГрандЧероки 3 предното окачване да е вече независимо с А-рамена. Явлението е познато като Death Wobble руснаците му викат ШИМИ. Наи-лесно се лекува с по твърд кормилен демпфер.
                          На мен също не ми се веждат малко,но в Крайслер казаха че не се предлагат само втулки и нямах избор защото фтулките бяха много разбити.Моля те обясни ми за този кормилен денфер.

Коментар

Кормилния демпфер е един амортисьор които е хванат доло на щангите. Ей тва жълтото дето се вижда отдоло.

Аз сложих ОМЕ обаче не е достатъчно твърд и размера му е малко кофти щото е за Чероки и Вранглер 30/50см.
                            Гледах един за Патрул на ТЖМ много здрав беше ама още чакам Голди да ми каже размера. Оригиналния на WJ е 33/51см а деиствителния ход е 18см. Какво по точно те интерисува.

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
                              Ако нямаш против звъни и на мен, моето също има нужда от преглед тел.0878671460 Косе
                              OK И на теб ще звънна.

Коментар

OK И на теб ще звънна.
                                Благодаря,чакам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X