Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няма мощност? Горивен филтър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Няма мощност? Горивен филтър?

Не иска да вдигне повече от 2000 оборота и няма никакво ускорение. Гледам ръчната помпичка за покачване на горивото направо се сплесква докато работи мотора. Според мен не му стига нафтата, горивен филтър не съм сменял и мисля да почна от него.
    От къде и цена, че гледам има по 30 лева и по над 70 лева??
    Грандоман WJ 3.1 QD

От: Няма мощност? Горивен филтър?

Това от веднъж ли стана?
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ми не знам
      От както няма сняг съм карал джипа 40-50 км и може поетапно да е било, може и изведнъж

п.п. При проверка с ключа - няма никакви грешки ...
      Последно редактирано от buysell; 25-06-10, 11:31.
      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Поне някой да сподели какъв филтър да си купя, че тука има даже и по 16 лева
        Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Смених филтъра - не е от него
          Датчика за Т на входящия въздух обаче показва 150 градуса, явно не работи, някаква идея къде е този датчик?
          Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

как е турбината колега

Коментар

имали налягане към д. Да не е заминал маркуча.мукателните колектори при вдигане на обороти

Коментар

съжалявам но нещо клавиатурата ми се бъгна.Да не е заминал маркуча от интеркулера към всмукателния колектор

Коментар

Турбото си надува, няма скъсани маркучи.
                  Получава се някакъв вакум и помпичката за ръчно подкачване на нафтата се смачква!
                  Поизчистих мап-а, че беше доста омаслен, в него е и температурния датчик, който показва 150 градуса на входящия въздух ...
                  Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Как разбра колко градуса показва датчика?
                    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
                      Как разбра колко градуса показва датчика?
                      Закачих го на elm327, но пък после и го мерихме с мултицет и май ще работи правилно. В понеделник ще я закарам до супер дизел, че май към помпата отиваме.
                      Някой да сподели нещо за това?
                      Получава се някакъв вакум и помпичката за ръчно подкачване на нафтата се смачква!
                      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Какво значи "получава се вакум"? То там си е "вакум", разряд.
                        Нали горивоподаващата помпа е след филтъра, към корпуса на ГНП?

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                          Какво значи "получава се вакум"? То там си е "вакум", разряд.
                          Нали горивоподаващата помпа е след филтъра, към корпуса на ГНП?
                          По принцип ръчната помпичка трябва да е надута от гориво, а в случая е смачкана В смисъл вместо да е пълно с гориво е празно
                          Не знам кое след кое е
                          Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                            По принцип ръчната помпичка трябва да е надута от гориво, а в случая е смачкана В смисъл вместо да е пълно с гориво е празно
                            Не знам кое след кое е
                            Ако тоя Гранд е с роторна гориворазпределителна помпа, помпата за ниско налягане е "залепена" за ГНП. Тя "смуче" системата след ГНП -то към резервоара и подава гориво на помпата за високо налягане. В такъв случай е нормално да има "вакум" (разряд). Ако е комън рейл, помпата за ниско налягане е в резервоара и е нормално да "надува" системата след помпата. Какъв е тоя мотор?
                            Ориетирах се. Разпределителна ГНП, горивна система управлявана от комп и 7-8 датчика.
                            Да не е такъв случая: Ремонт на ГНП BOSCH VP 44 и подобни
                            Последно редактирано от Аndro 160; 26-06-10, 21:15.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                              Ако тоя Гранд е с роторна гориворазпределителна помпа, помпата за ниско налягане е "залепена" за ГНП. Тя "смуче" системата след ГНП -то към резервоара и подава гориво на помпата за високо налягане. В такъв случай е нормално да има "вакум" (разряд). Ако е комън рейл, помпата за ниско налягане е в резервоара и е нормално да "надува" системата след помпата. Какъв е тоя мотор?
                              Ориетирах се. Разпределителна ГНП, горивна система управлявана от комп и 7-8 датчика.
                              Да не е такъв случая: Ремонт на ГНП BOSCH VP 44 и подобни
                              Помпата е vp36, а по телефона ми казаха, че щом се получава вакум, значи помпата работи, но не достига нужното гориво до нея, филтъра го смених, остава нещо запушено по пътя да има. Утре ще пробвам с една туба да я вържа преди филтъра да видим как ще е тогава ...
                              Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X