От: Не-стандартни работи по Чероки
Не разбирам много много от джипове, но имам една забележка- преместете номера някъде другаде, примерно на решетката над лебетката инъче на първата локва ще го изкривите или изгубите.
Не разбирам много много от джипове, но имам една забележка- преместете номера някъде другаде, примерно на решетката над лебетката инъче на първата локва ще го изкривите или изгубите.
Относно мястото на предния регистрационен номер - при пожение, че двигателя е 2,5 TD на VM мисля, че мястото му (на номера) е на всякъде другаде но не и върху радиаторната решетка...!!! По-добре загубен номер, от колкото пукната глава (глави) на мотора...

Номера върху решетката силно променя обема и посоката на въздушния поток, преминаващ през радиатора - от там и прави мотора още по чувствителен на тема "прегряване"! С други думи, започва да кипва чайника още в движение. Така поне съм съм чувал аз... Лебедката е Vromos 9500 lb а що се отнася ди снимките и инжинерните решения, се обърни към автора на темата - те са изцяло негова заслуга... По окачването се придържаме към стандартните схеми предлагани в лифт китовете на пазара, като интересното е, че с Андро сме може би първите, които курдисват лифтнати пружини от гранд на черок, поради липсата на лифтнати и подсилени за черока... Един вид сме нещо като пионери... Хахахахахах
Коментар