Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обтекател/дефлектор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Обтекател/дефлектор

Карам с такива от 2 години.
    За шума не знам, дали е по-малко, но удобството, да ти са поотворени прозорците, докато вали е голямо.
    Не само пушачите, ще го оценят. Запотяването на стъклата изчезва. И никой не се оплаква,че му духа от някъде.

Коментар

Здравейте,

Днес направих едно "пробно" кръгче София - Бургас - София и мога да кажа, че съм адски доволен от тези дефлектори. Имаше и доста дъжд сутринта и като никога си пушех спокойно. Относно шума - нека уточня, че преди да ги сложа имах нелокализиран шум от двете предни стъкла (така и не разбрах дали е луфт между прозореца и уплътнението или между вратата и купето. Сега този шум изчезна на 90% и това беше едно от главните ми притеснения. Ако нямах такъв проблем, то може би по-точно бих установил дали самите дефлектори възпроизвеждат шум. Предвид обстоятелствата смятам, че на мен ми помогнаха в това отношение.

Надявам се съм бил полезен и поздрави,
      Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от charger Преглед на мнение
        .Проблемът е,че се ограничава кръгозора на водача от удебелените предни колкони и се получават "мъртви зони".
        при 90% от новите "джипки" го има тоя проблем

Коментар

Не забелязах при мен да се получи мъртва зона. Наистина дефлекторите са доста прибрани и широчината им не е достатъчно голяма за да образува подобна зона. Дори за момент ми се искаше да са по-широки за да пазят по-добре при странично светене на слънцето и да се избегне постоянното местене на сенника отпред настрани и обратно, но...и така са си добре предвид първоначалните ми очаквания.
          Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Видях ги на живо. Не съм се возил при Тошко, за да оценя другите ефекти (дефекти), но като дизайн стоят страхотно!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Дефлектор за предно стъкло за Вранглер Сахара

Здравейте,

Замислям се сериозно за дефлектор за предно стъкло за Вранглер Сахара.

Поради огромния ъгъл на предното стъкло лятно време мушици и камъчета правят стъклото на мазало, а дори и невинни камъчета отново поради ъгъла направо расказват играта на новия вранглер.

Стъкла (предни) за Вранглер Сахара поне в западна европа НЯМА алтернативни а само оригинални на Мопар, струват 4 цифрена сума в лева и доставката е от Италия, знам от лош опит.

Чисто ново стъкло камъче колкото леща ми остави зверска дупчица а още е зима, като се затопли след 15 минути каране стъклото ще стане цялото в размазани насекоми, за това искам да си сложа дефлектор.

Поляците ХЕКО нямат дефлектори за предно стъкло за Джийп поне според сайта им, в Алиекспрес има за около 200 долара но малко съм резервирано относно доставката, дали ще е здраво при пристигане.

Някой има ли опит с дефлектор за Вранглер Сахара, бихте ли споделили идеи и съвети?

Предварително благодаря,
              Жоро
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

На кое викаш "дефлектор за предно стъкло" ? Правило ми е впечатление, че всички Jeep-ки и други СУВ с руска регистрация по морето имат едни "дефлектори" на капака на двигателя. По руските форуми се твърди, че отклоняват въздушния поток и хвърчащите с него камъчета.

http://automir39.com/page/ob_JEEP.html

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25425325.800x600w.jpg
Прегледи:1
Размер:195.1 КБ
ID:5644436
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Да, както се се казва на чист руски - анджек същото нещо, да отклонява мушички, спрея когато вали и дребни камъчета и т.н.
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                    Да, както се се казва на чист руски - анджек същото нещо, да отклонява мушички, спрея когато вали и дребни камъчета и т.н.
                    Тия не ти ли харесват ?
                    http://www.ebay.com/bhp/jeep-bug-deflector
                    Не знам дали не шумят при по-висока скорост ?

Коментар

За харесване не ми харесват, не са красиви и не са в тон с цвета на колата, намерих ги и в местния Ибей.

Специално модела в Ибей както и оригиналния на Мопар изискват дупки в капака, това си е модификация на автомобила и заради четири дупки може да не ми признаят застраховката.

Мисля си за полските от примерно ТЛК после с пистолета за горещ въздух колкото да пасне на Вранглера плюс 3М лента за закрепване към предния капак, полските са около 45 евро за Вранглер са около 60-90 паунда, полските ми се струват по-добри само, че нямат за ДЖИЙП все още.

Някой дали има реален опит с някакви такива дефлектори, защото ако ефекта е близко до нулев няма да се занимавам с купешки ама ще се опитам да си направя сам от стириопор и фибростъкло или от преправени полски?
                      Бъдете живи и здрави!

Коментар

За моето Паджеро ми изпратиха дефлектор от Украйна,тъй че търси в "Воронглас".http://voronglass.com.ua/catalog.html

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                          Някой дали има реален опит с някакви такива дефлектори, защото ако ефекта е близко до нулев...
                          Ами не съм виждал на каквато и да е кола с БГ-регистрация такива. Явно у нас са голяма рядкост. А руски и украински джипки БЕЗ такива пък са някакво изключение. Може би трябва да се попрочете по техните 4х4 форуми. В гората полза от такива няма, а ще "погинат" още при първото влизане там. Баш-паркетниците пък са достатъчно обтекаеми и нямат такива проблеми. Аз определено имам - цялата предница на "Либъртито" и най-вече предната част на капака на мотора са ми очукани от камъчета, пукнатини на стъклата лепих и на "Либъртито" и на "Хемито". Досега обаче съм си мислил, че това е някаква "предпазна" гъзария като тия кожи, с които опаковат муцуните на разни бегачки, а не за отклоняване на въздушния поток.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Ами не съм виждал на каквато и да е кола с БГ-регистрация такива.
                            Поне на 10 ТЛК 120 съм виждал такива но и аз си мислех ,че е някаква гъзария!

Коментар

Първоначално публикуван от caravel Преглед на мнение
                              За моето Паджеро ми изпратиха дефлектор от Украйна,тъй че търси в "Воронглас".http://voronglass.com.ua/catalog.html
                              Благодаря, нямат за Джийп
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Освен на Вранглер JK не се сещам за друг автомобил с толкова отвесен преден прозорец, което си е предпоставка за проблеми с насекоми и камъчета, за това и търся, от нужда не от гъзария, джипа в гори и трънаци не се кара, предимно по асвалт и от това и страда, а аз бързо не карам около 90 ми е крейсерската скорост, много рядко да вдигна 120-130 при изпреварване и т.н.
                                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X