Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обтекател/дефлектор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обтекател/дефлектор

Здравейте колеги,

Дали някой има идея къде в БГ може да се намерят обтекатели за страничните прозорци на Jeep Liberty 2.8, 2004 г.? Все отнякъде трябва да се започне търсенето и въпроса е дали да е магазин за Jeep части или просто за аксесоари.

Благодаря предварително и поздрави,
    Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

От: Обтекател/дефлектор

Колега, провери в магазина за такива аксесоари на ул. "Гео Милев", над 31-ва гимназия, на ъгъла на една малка уличка.Аз си поръчах от там и ми ги доставиха от Полша за десетина дни.Карам ГЧ-2003, но мисля че и за твоя ще поръчат.

Коментар

Ето тук:
      http://www.kalocom.com/
      Only after the last tree has been cut down,
      Only after the last river has been poisoned,
      Only after the last fish has been caught,
      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Здравейте. Благодаря за информацията. Рових 2 дни и намерих поне 100 сайта, но всичките американски. Цена за кит 4 броя около 60-70 долара, но още 250 за доставка. Този българския сайт някак си съм го проспал. Намерих един словенски с 10 евро доставка, но не са на Мопар. Ще пусна линк по-късно ако някой прояви интерес. В Скорпионите няма...не знаят цена нито срок на доставка. Поздрави

Коментар

Тодоре, ще бъда благодарен ако публикуваш линк. И на мен ще ми е интересно да видя някой такъв комплект за Liberty. По принцип комплектът какво включва, само за предните врати или и за задните? Макар, че за задните сигурно е безсмислено да се слагат. А и би ли споделил какъв ефект очакваш от поставянето им при теб? Аз по принцип не карам с отворени стъкла, освен за малко при потегляне, когато колата е била на слънце и то, колкото да издуха по-бързо горещия въздух от салона. Поздрави!
          Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
          First impression is not always true. Get inspired.
          Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
          Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Здравей Алекс. Беше голяма хамалогия докато открия сайт с нормална и приемлива цена за доставка. Утре ще ти пусна линка, че ми е останал на другия лаптоп. За съжаление не са същите като на Мопар...или поне не и на снимките (доколкото може да им се вярва). Принципно комплекта е за 4-те прозореца.....мисля имаше и само за предните, но цената беше с около 5-6 EUR надолу. Относно ефекта....не знам как е при теб, но при мен със скорост над 130 км/ч се получава шум от двата предни прозореца. Шума се получава и при по-ниска скорост...около 90-100 при силен "страничен" вятър. Предполагам не е нормално уплътненията на Jeep на 5-6 години да се скапят (на старото ми Ауди 80 на 20 години подобен проблем нямаше и все още няма). Другото, което ми дойде на ум е реглаж на вратите, но....къде и кой? И стигнах до извода, че Jeep-а е имал някакъв страничен удар...тези съмнения са потвърдени в сервиз, но само като съмнения. Относно резултата - очаквам да се намали този шум.....твърде смело би било да си помисля, че ще изчезне. Очаквам и да не ме вали докато пуша и карам . Колкото до горния линк на колегата blackfire fly а именно http://www.kalocom.com/......тази таблица я имаше и при други доставчици, но когато ги питах...отговора беше, че нямат и никога не са имали и...търсят и при конкуренцията, но безрезултатно.

Коментар

Ето една тема за ефекта на дефлекторите започната от моя милост.
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...