Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Настройки и реглаж на автомат...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Настройки и реглаж на автомат...

Колеги, някой успя ли да направи нещо по реглажа на автомата, защото при мене положението не е добре. Кикдауна ми се получава без да съм натиснал педала до долу, като съм на 3та и е редно да си остане на 3-та, но то слиза предавка надолу, понякога и до 1-ва. Изтропва всеки път когато съм на 2ра и пусна газта и то отиде на 3-та. Абе смяната при мене е много неприятна... Кажете къде да отида да ми го направят това (без джемини и маргел центъра) качествено. Дали ще е само от болтовете или и софтуерно нещо..?
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

От: Настройки и реглаж на автомат...

Баха, имам същия проблем, но само понякога при смяна от 3-та към 4-та. Не знам дали не е опасно и дали няма да се влоши с времето. Не съм наясно с тази техника и ако решиш проблема, пиши, с оглед предприемане на оздравителни мероприятия.

Коментар

Еми не мога да си обясня защо тропа само от 2ра на 3та и превключва малко по- късно от колкото трябва. Другите влизат плавно и няма удар при смяна освен от D na R и обратно. Кикдауна ми не е в ред и почти не се задържа 3-та или като подам леко газ смъква налолу освен ако не съм с 80 (даже тогава като натисна без кикдаун пак смъква от 4-та на 2ра и веднага на 3та и пак 4), а като отиде на 3-та след 5 секунди (независимо колко газ съм подал- до ламарина или леко) включва 4-та, като часовник, изобщо не съобразява оборотите......
        R 727cc BB KIT
        ZJ V8
        WK2 V6

Коментар

В крайна сметка, никой ли не можа да си оправи проблема?Димата не може ли да я настрои тази лента? Какво казва той по въпроса?
          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
          0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X