Основно карам в балкана около Велинград, но нямам възможност да ходя често, а и скоро активния дърводобив ще започне и маршрутите там ще са достъпни само за верижни машини, ако продължи да вали така
! Ще се радвам ако намеря съмишленици от София и района, за леки или не особенно екстремни разходки през уикендите, придружени с димящи скари и студени бири! Нарочно пускам темата тук, защото ми се иска да се съберем фенове на правилната марка...

, но и всеки останал е добре дошъл! Ако има мераклии да пишат на лична...!!! Кризата си е криза, ама глигана си иска кал.......

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мераклии за разходки около София?!
Свий
X
-
До: Мераклии за разходки около София?!
Ела го бухни "у ряката"Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение...ама глигана си иска кал.......

...бири-скари после ....
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Тук (При Дядо Владо) може да придобиеш представа за "мястото на събитието", както и за обичайното време за срещи.Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнениеМи що да не го бухна, стига да не е дълбоко, че си нямам шнорхел още?!
Таман ако го удавя, сервиза и майстора ще са на "една ръка" разстояние...!!!

По кое време на седмицата си настроен за "плаж"..?!
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Благодаря за фоторазказа!
С бабуните и "полигона" ще се оправим, стига да не се "увисна" по диагонала, че глигана си няма блокажи на мостовете (обмислям оборудванвто на задния мост с такъв)! Водата ме плаши малко въпреки, че съм се вирнал почти на един метър от земята (нямам шнорхел все още)!!! Но както се казва "Кефа цена няма" или "95% от офф роуда се състои в прежалване на возилото""...!!!!

Пък и за мен ще е огромно удоволствие да се запозная лично с човек за когото съм чел толкова много и все хубави работи..!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар