Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мераклии за разходки около София?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мераклии за разходки около София?!

Основно карам в балкана около Велинград, но нямам възможност да ходя често, а и скоро активния дърводобив ще започне и маршрутите там ще са достъпни само за верижни машини, ако продължи да вали така! Ще се радвам ако намеря съмишленици от София и района, за леки или не особенно екстремни разходки през уикендите, придружени с димящи скари и студени бири! Нарочно пускам темата тук, защото ми се иска да се съберем фенове на правилната марка..., но и всеки останал е добре дошъл! Ако има мераклии да пишат на лична...!!! Кризата си е криза, ама глигана си иска кал.......

До: Мераклии за разходки около София?!

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
    ...ама глигана си иска кал.......
    Ела го бухни "у ряката" ...бири-скари после ....
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ми що да не го бухна, стига да не е дълбоко, че си нямам шнорхел още?! Таман ако го удавя, сервиза и майстора ще са на "една ръка" разстояние...!!! По кое време на седмицата си настроен за "плаж"..?!

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
        Ми що да не го бухна, стига да не е дълбоко, че си нямам шнорхел още?! Таман ако го удавя, сервиза и майстора ще са на "една ръка" разстояние...!!! По кое време на седмицата си настроен за "плаж"..?!
        Тук (При Дядо Владо) може да придобиеш представа за "мястото на събитието", както и за обичайното време за срещи.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

+1
          ZJ'96 5.2

Коментар

Ето това е една много достойна тема и още по- достойна кауза. Когато можем с нашите- там сме!
            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Благодаря за фоторазказа! С бабуните и "полигона" ще се оправим, стига да не се "увисна" по диагонала, че глигана си няма блокажи на мостовете (обмислям оборудванвто на задния мост с такъв)! Водата ме плаши малко въпреки, че съм се вирнал почти на един метър от земята (нямам шнорхел все още)!!! Но както се казва "Кефа цена няма" или "95% от офф роуда се състои в прежалване на возилото""...!!!! Пък и за мен ще е огромно удоволствие да се запозная лично с човек за когото съм чел толкова много и все хубави работи..!!!

Коментар

Обадих се на Дядо Владо и утре около обяд смятам да го посетя, да се запознаем лично и да поотъркалям глигана на "полигона"..!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X