Колегата Bergomi да не се притеснява.Е този мотор е МВ 2.2 и е станал такъв от изпускащи дихтунки.И си пали и върви ( с не сичката сила ).Да сменява , докато е време.
Прикачени файлове
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Това също е МЛ 270 ЦДИ. Дойде с проблем, че започнала малко трудно да пали. Не занам колко време е необходимо да се образува тази шлака, ама определено не е за ден- два. Добре, че ми го няма декоративния капак на мотора на Гранда.
Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
При мене тава мазало около 5 дюза е в пъти по малко - явно плюе от скоро и затова решихме със сина да направим едно сваляне на двигателя - както му си е реда - тъкмо ще го огледаме отвсякъде и моят капак го няма де
Ааа не ще вадим двигателя - само не знам ако е запекла с какво да я напръскаме че да я извади обратния чук
Последно редактирано от CarTest™; 14-08-15, 11:29.
Jeep Grand Cherokee Limited 2.7 CRD 02/12/2004
0887589643 Който може не пита - който пита може
Възникна още един въпрос по маслата - на АСК кутия 722.6 в раздатката какво масло върви - ако е 247-а раздатка ясно, ама не съм сигурен дали е такава а отдолу не се вижда нищо.
Jeep Grand Cherokee Limited 2.7 CRD 02/12/2004
0887589643 Който може не пита - който пита може
Възникна още един въпрос по маслата - на АСК кутия 722.6 в раздатката какво масло върви - ако е 247-а раздатка ясно, ама не съм сигурен дали е такава а отдолу не се вижда нищо.
Мопар - трансфер кейс флуид или Петронас - пауър гиър 4.
Раздатката заводски е 247.
Коментар