Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Grand cherokee 3.1 или 2.7 ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep Grand cherokee 3.1 или 2.7 ??

Да споделя и аз малко опит...Като го взех моя красавец преди две г. от Франкфурт ,пътувайки за Мюнхен,по навик го напълних до горе с бензин!На всичко отгоре не разбрах веднага какво съм направил и изтощих акумулатора.Като говорих с приятели в Б-я доста ме наплашиха за последствията,но се оказа следното-след промивка на рез. и помпа в фирмен сервиз в Вюрцбург ,разбира се и смяна на г.филтър,колата ме докара до София без проблем,като се наложи да се прибера от Мюнхен от раз,заради акумулатора,не знам късмет ли е ,че не заби скоростна кутия!?Колата е от подписа.
    Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

4.7HO !
      JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
      JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
      JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
      JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

Може и да не е HO.
        Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
        0877стоидевет215–Радослав

Коментар

4,7 твърдо
          Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Що бе ,5,2 и5,9 не стават ли .Баси как съм се прекарал

Коментар

А
              Първоначално публикуван от petkof Преглед на мнение
              Що бе ,5,2 и5,9 не стават ли .Баси как съм се прекарал
              Ай ъм сори ,то ставало дума само за ВЖ.

Коментар

Доста е трудно да се даде отговор... Защото всъщност е трудно да намериш човек, който е карал Чероки като твоето и после да е взел WJ, а още по-трудно е да намериш някой, който е карал 2.7 и 3.1.
                Изобщо няма да се мъча да разсъждавам за и против единия или другия мотор. Моя е 2.7, защото съм избрал него.
                Реално погледнато според мен трябва да сравниш качествата не само на двигателите. Например и 2-та модела са си Куадра драйв, което е важно. 2.7, обаче е 15-тина коня по-мощен, освен това АСК е 5 степенна, докато на 3.1 е 4. В края на краищата това води до около 1 - 1.5 лита по-нисък разход на 2.7 сравнено с 3.1. Каквото и да си говорим скъпите консумативи са маслата на раздатки, дифове и АСК, а и за 2-та модела те са почти еднакви. Не мисля, че има голяма разлика във возията на 2-те коли, а за шума на 3.1 - това е наистина малко въпрос на вкус и препдолагам, че след Черокито 2.5 това няма да ти направи особенно впечатление. Аз например като се возя с бензинова кола през цялото време имам чувството, че ще угасне... Даже и мотоциклета ми е едноцилиндров, за да усещам успокоителните вибрации на двигателя
                Въпроса ти за седалките - могат и да се махат, но по принцип си се свалят и се открива наистина голямо пространство. Имай предвид, че 2-те седалки една върху друга не вдигат повече от 20-25 см над дъното на купето, освен това се изравняват с пода на багажника.
                С 2 думи - трябва да внимаваш с избора на WJ-то. Аз съм се заклел да не вземам нищо повече от Италия. 2.7 е малко по-модерен и малко по-комфортен, но и малко по-скъп. Дали този малко по-висок разход в началото ще ти се изплати зависи от предишните собственици, а от дена на покупката и от теб. Аз бих препоръчал 2.7, но не мисля, че ще се прекараш повече или по-малко, ако избереш и 3.1.
                Успех!
                Suzuki GSXR
                VW Touareg
                Mitsubishi Pajero II

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
                  ..... още по-трудно е да намериш някой, който е карал 2.7 и 3.1.
                  Аз...а и другите модификации 4.7...5.2....5.9... иначе всичко друго надолу е вярно, от кола на старо, до кола на старо има огромна разлика,....... а и при новите е така. Някога когат не бях безработен си имах служебна (от магазина нова) "Астра" (1.6) беше по-бърза от на колегата(1.4), но по-мудна на старт, на другото място имахме два еднакви "Вояджера" 2.8 Д без турбо, също нови взети от Балканстар, моя вървеше по-добре, но по борд компютър гореше 13.5 градско срещу 12.5 на колегата.... да взема която му е на сърце, пък после ще се разбере
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                    Аз...а и другите модификации 4.7...5.2....5.9... иначе всичко друго надолу е вярно, от кола на старо, до кола на старо има огромна разлика,....... а и при новите е така. Някога когат не бях безработен си имах служебна (от магазина нова) "Астра" (1.6) беше по-бърза от на колегата(1.4), но по-мудна на старт, на другото място имахме два еднакви "Вояджера" 2.8 Д без турбо, също нови взети от Балканстар, моя вървеше по-добре, но по борд компютър гореше 13.5 градско срещу 12.5 на колегата.... да взема която му е на сърце, пък после ще се разбере
                    Ама той вече бил взел
                    Само че вече е в друг подфорум:
                    Mitsubishi Outlander 2,2DI-D 2011
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...01#post1541301
                    Suzuki GSXR
                    VW Touareg
                    Mitsubishi Pajero II

Коментар

Ама той вече бил взел
                      Само че вече е в друг подфорум:
                      Mitsubishi Outlander 2,2DI-D 2011
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...01#post1541301
                      Той е взел, ама този не е взел. Само дето не е посочвал той заглавието и скоро не е влизал във форума. Като гледам съм объркал темите с тази и след това потоп
                      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                        Той е взел, ама този не е взел. Само дето не е посочвал той заглавието и скоро не е влизал във форума.
                        Темите са сляти.
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Темите са сляти.
                          опс, сега видях, че са ги сляли...
                          някой по погрешка е писал в тази вместо в другата... което си е добро съживяване де

Коментар

Доста е трудно да се даде отговор... Защото всъщност е трудно да намериш човек, който е карал Чероки като твоето и после да е взел WJ, а още по-трудно е да намериш някой, който е карал 2.7 и 3.1.
                            Изобщо няма да се мъча да разсъждавам за и против единия или другия мотор. Моя е 2.7, защото съм избрал него.
                            Реално погледнато според мен трябва да сравниш качествата не само на двигателите. Например и 2-та модела са си Куадра драйв, което е важно. 2.7, обаче е 15-тина коня по-мощен, освен това АСК е 5 степенна, докато на 3.1 е 4. В края на краищата това води до около 1 - 1.5 лита по-нисък разход на 2.7 сравнено с 3.1. Каквото и да си говорим скъпите консумативи са маслата на раздатки, дифове и АСК, а и за 2-та модела те са почти еднакви. Не мисля, че има голяма разлика във возията на 2-те коли, а за шума на 3.1 - това е наистина малко въпрос на вкус и препдолагам, че след Черокито 2.5 това няма да ти направи особенно впечатление. Аз например като се возя с бензинова кола през цялото време имам чувството, че ще угасне... Даже и мотоциклета ми е едноцилиндров, за да усещам успокоителните вибрации на двигателя
                            Въпроса ти за седалките - могат и да се махат, но по принцип си се свалят и се открива наистина голямо пространство. Имай предвид, че 2-те седалки една върху друга не вдигат повече от 20-25 см над дъното на купето, освен това се изравняват с пода на багажника.
                            С 2 думи - трябва да внимаваш с избора на WJ-то. Аз съм се заклел да не вземам нищо повече от Италия. 2.7 е малко по-модерен и малко по-комфортен, но и малко по-скъп. Дали този малко по-висок разход в началото ще ти се изплати зависи от предишните собственици, а от дена на покупката и от теб. Аз бих препоръчал 2.7, но не мисля, че ще се прекараш повече или по-малко, ако избереш и 3.1.
                            Успех!
                            Мисля,че Кинекс е карал и двете модификации,но нещо не пише напоследък...
                            Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Аз май пак съм закъснял за темата като новобранец ,ама какво му се цупите на италианския корабен мотор? Просто хващате здраво щурвала и давате "щамбайна" на "пълен напред" .Друг е въпросът,че по нашенските автомагистрали и първокласни пътища вълнението надхвъря 4-5 бала.Вярно е,макар да не съм "Капитан далечно плаване" ,а ръководител движение в НКЖИ.

Коментар

От: До: Jeep Grand cherokee 3.1 или 2.7 ??

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
                                не беее, репликата беше ".... V8"
                                Абе не знам кой какво взема ама на мен при последното ми пътуване за Англия,4.0 литра редови ми изгори с един резервоар по-малко от 3.7 ве образен при еднаква скорост и багаж,като го сметнеш по 1.52 в евра са си направо пари на вятъра,а за 4.7 камо ли 5.2 не ми се смята( опел кадет 1.2 никога няма да ти изгори колкото кадет 1.8-образно казано),ама всеки си хвали неговото
                                Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X