До: Качествена добавка за виещ диференциал?
Още по-зле ще стане когато стане въпрос за миризми...
Още по-зле ще стане когато стане въпрос за миризми...
Та свалих го, изкарах колата и направих един кръг от колелото на 4-ти км до Практикер и обратно и при всички положения и скорости които описах, че чувам тракане/виенето от долу, нямаше и спомен от него! Беше ми адски приятно да я карам чувайки мотора и лека музика без излишни шумове! Чуваше се само задния диф много слабо при ускорение след 90 км/ч, но в рамките на нормалното и после след 110- 120км/ч шума изчезваше. Та след проверката на каретата се оказа, че задното- откъм раздатката е бая потрошено и сега трябва да купувам такова. Въпроса ми е, мога ли да карам без преден кардан известно време, докато намеря карето, защото майстора ми каза, че имало опасност да се счупи раздатката и да превърти веригата, тъй като няма никакво напрежение отиващо към предния диф. От една страна е прав защото е 4 all time, но от друга нали предаването към предните колела отива след превъртане на задните защото е quadra trac 2 от което следва, че не би трябвало да е проблем да карам без преден кардан ако задните гуми не превъртат..? И другия въпрос е къде да го търся това каре, защото до колкото разбрах в БС давали целия кардан окомплектован на безумна цена...
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар