Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Споделяне на опит - Jeep Cherokee a.k.a Liberty

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Споделяне на опит - Jeep Cherokee a.k.a Liberty

няколко пъти ти даваме един и същи съвет - взимай си колата от там и я закарай на някой от колегите във форума.

Коментар

Колега, и аз ще те посъветвам същото. В твоя пост е писал колегата Vladi333, който разполага с доста добре оборудван сервиз а и сам има Jeep Cherokee Liberty. Защо не се обърнеш към него за решаване на проблема. Хората гледат, дават цена за решение и си преценяваш. Като гледам в БС работят малко на парче и когото и да са хванали за ремонт...съвсем "изненадващо" излиза още нещо, обикновено скъпоструващо.
      Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Ok съгласен съм, аз също искам да се махна от БС, но в момента колата е там , а и нямах избор като дойде пътната помощ се чудех къде да ходя и там ми се стори най-логично. Аз затова питам за съвет кажете къде да отида, кажете сервиз и телефони на хора които разбират от jeep, кажете конкретно:"аз ходя там и там и съм доволен" или "аз ремонтирам джипове, ела при мен"

Очаквам и ако някой знае къде мога да намеря части втора ръка от морга примерно да даде идея въпросната игла, която се намира в кожуха на задната част на контактния ключ. Аз вече намерих в нета едно ударено либърти, ама и аз не мога да си я представя тази част как изглежда та първо сигурно ще ходя в БС да ми я покажат...

@Tодор Нинов , мисля че съм ходил при Vladi333, но бях останал с впечатление, че е сервиз само за ходова част и реглаж...

Коментар

Първоначално публикуван от medunski Преглед на мнение
          ...ама и аз не мога да си я представя тази част как изглежда та първо сигурно ще ходя в БС да ми я покажат...
          Те разчитат именно на това.

Коментар

Здравей отново. Принципно сервиза е специализиран за ходова част, но имат и диагностична техника и софтуер за Liberty. Винаги можеш да се посъветваш с тях и тогава да ти кажат с какво могат да помогнат - Влади 0888 931 831. Намира се на бул Амстердам 3 ако не се лъжа, Дружба, точно до борсата. Успех
            Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Мерси вече правя всичко възможно да се разделим с БС

Коментар

Не вярвам да е трудно, все пак ти си клиента. А и както каза, твърде вероятно е те да са счупили въпросната игла при разглабянето, за съжаление няма как да се докаже (май), но е повод за скандал ако се наложи. Желая ти проблема ти скоро да се отстрани (в което не се съмнявам) Кажи какво е станало после.
                Поздрави!

Коментар

Гледай само те да не се разделят с тебе, че ако загубиш контактните ключове ще трябва да я продаваш на части.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    Гледай само те да не се разделят с тебе, че ако загубиш контактните ключове ще трябва да я продаваш на части.
                    Хич и не ми е до смях, да ти кажа честно

Коментар

Виж какво представлява въпросната игла. Има много майстори - стругари, фрезисти и пр., които може би могат да го изработят.
                      Успех!
                      Любомир Бончев 0889216605
                      Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

http://www.jeepkj.com/forum/showthread.php?t=41925

http://www.the-jersey-devil.com/bbs/...sb=5&o=&fpart=

http://www.usa-auto.ru/p93689C2004.html

http://rustysoffroad.com/mm5/merchan...al_Ignition_TJ
                        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Fits:
                          Jeep Wrangler (2003-2006)
                          Jeep Liberty (2003-2007)

което малко увеличава възможностите ти за търсене по моргите. Днес или утре мога да мина по старозагорските морги да питам, само кажи дали е това, което ти трябва.

Коментар

В понеделник отиваме с един пич в БС, който предложи да дойде с мен (открих го благодарение на вас колеги, благодарско, за което) да видим точно за какво иде реч, защото на мен може да ми кажат каквото си искат, ама той прави джипове и кара същия, така че се надявам да помогне. Като разберем точно каква е хавата ще ви пиша

Onufriz, мерси за линковете, чета ги в момента. Stoqnov, ще се оглеждам и за вранглер.

Мдам, много любопитно - във форумите които ми прати onufriz един пич докладва за абсолютно същия проблем:
                            I hope the same thing that happened to me didn't happen to you but it sorta sounds like it. A little part broke inside my stearing colum. It took 600 to fix it because I had to get the entire steering colum replaced.

ей тия от БС добре печелят - ето още от американския форум: Steering column alone was something like $289 -това е грубо 400лв. а на мен ми искат 1400лв.
                            Последно редактирано от medunski; 24-04-10, 13:22.

Коментар

Колеги, само да ви уведомя, че от седмица вече проблемът е решен, намерих си въпросната част, която ми трябваше за 200лв. и сега джипката си е отново на линия и в перфектно състояние

Коментар

Е сега, може ли така...

Ние очите си избодохме да четем американски фороми, а ти оправих проблема.

Ами сподели, кажи, обясни.

Какво смени, колко, как, защо...
                                Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X