Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Климатроникът не слуша
Свий
X
-
От: Климатроника не слуша
Не разбира се!Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеБлагодаря! Ако се разтропа окачването стенд ли да си купя
Мисълта ми беше, че всеки сервиз (гараж), които се занимава с ремонт на авто климатици, задължително трябва да има такова чудо. Все пак не струва милиони, а върши добра работа.Най ме е страх от хора без мечти...
Коментар
-
Утре ще ги питам. Един от най-реномираните сервизи е и не вярвам да си нямат хобот
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Предполагам че проблема е от опръстените, но като ги сменят ако не полират мястото кадето влизат ефект няма защото се окислява и има малък ръб. Аз имах такъв проблем веднъж ми ги смениха но не полираха и пак изпусна. 2 път човека свали всяка тръбичка показа ми окиславнето полира го със водна шкурка 1000 или 2000 + някъкъв препарат май беше обезмаслител и сега нямам проблеч.Ако ти изпуска от опръстените около снадките се омаслява.
Коментар
-
Нещо казаха ли за семеринга на компресора? Щом нищо не откриват много е възможно да е от там. Друг възможен вариант за пропуск е изпарителя, до който няма достъп, ако не се разглоби таблото. UV реактив слагаха ли?Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
Коментар
-
Днес бях при майстораните. Пулиха се 1 час и още толкова бърникаха из колата та накрая ми писна и ги зарязах. След около още час ми звъннаха да си я прибера щото била готова. Не разбрах какъв е проблема освен, че единият ми обясняваше за скапана клема и лош контакт. Как да е пари не взеха. Карам си на 40 градуса външна температура и си свиркам. След около 20 минути спирам за половин час, тръгвам пак и кур. Климатик няма. Утре пак при тях.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
За всеки случай си провери пресостата /джаджа която командва включването на перката и копресора , в зависимост от налягането и т.н./.
Успех!________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
...и тази седмица, Академията за форумно изкуство, присъжда наградата в категория: "Най-кратко и образно описание на техническа повреда" на...сеньор Droba!Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение...спирам за половин час, тръгвам пак и кур...There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Исках да напиша: и кУрасона ми спря но ми свършиха батериите на клавиатурата
Последно редактирано от droba; 23-06-11, 21:27.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Kaто се пробие изпарителя, вътре в купето смърди на конски говна. Няма как да не разбереш...Първоначално публикуван от torozoff Преглед на мнение...Друг възможен вариант за пропуск е изпарителя, ...Най ме е страх от хора без мечти...
Коментар
-
Не, на конски не мирише..О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
имах въпрос но, реших да пусна нова тема да не открадна тая на колегата!
Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнениеKaто се пробие изпарителя, вътре в купето смърди на конски говна. Няма как да не разбереш...Последно редактирано от rustson; 27-06-11, 10:36.V10
Коментар
-
Оказа се, че малкият (по-тънкия) радиатор е пробит. Не можел да се поправи та след 3 часа си тръгнах с 250 евро по-малко и нов радиатор. Изглежда им е дошло времето. Големият също го сменях наскоро.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Малииииии, при мен е същият курасон.Два пъти пълних фреон след ден - два нема студено.Мислех да ходя при едно майсторче в Горна баня, че тези гаражни"ПРОФИЛАКТИКА НА АВТОКЛИМАТИЦИ" ми писнахаGrand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар