Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с километража

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: проблем с километража

При мен го направи един път, още докато беше с малките гуми.
    Върнах я, и повече проблеми не е имало.

Ама и ти карай по-бавно де.

Коментар

Пробвай друго:

Изкарай го, но не го разглобявай. Като клатиш таблото ще видиш, че стрелката се мандахерца наляво-надясно. Хвани го с две ръце и го завърти. Стрелката като подмине половината вече ще си доиде на мястото.

Ако не става така може би има нещо счупено и без отваряне няма да минеш.
      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Изкарването на таблото е на четири болта. Горните два се виждат. Долните са под пластмасата която е между таблото и волана.
        Стъклото се маха на щрак . Има клипси, виждат се.

Ако ти е сложно да свалиш таблото и да го завъртиш, пробвай да преобърнеш джипа.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          пробвай да преобърнеш джипа.
          Жената ще мрънка ,че съм надрал багажника
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Аз тва табло ще го..................
            Не мога да го разкача мамицата му и жиуотну
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Днес аз и Грандя се помъкнахме към сервиза и тоя явно го хвана шубето та взе да мърда стрелката на доле. Давам газ и стрелката слиза движи се наопаки Натиснах го по магистралата със 160 и застана на кантар ,цъкнах оная врътка за зануляване на брояча и стрелката скокна горе .До сервиз не стигнахме ,само го заведох на баня за поощрение . Жената вика - бе много бързо се прибрахте и сте едни такъва лъскави и ухилени до ушите. Явно някаква простотия пак сте свършили

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X