При Митко Фулда имаше, той да си признае.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сдобих се с Джип Гранд Чероки 5.2 V8
Свий
X
-
добавката се купува от балкан стар, струва 20лв и е за две смени.
като махнеш капака на дифа е много трудно да разбереш дали е ЛСД или не защото дискчетата са много малки и са зад планетите на касетка, трябва да направиш всичко на болтчета зада ги откриеш. принципно ако сипеш от добавката на диф без ЛСД не е проблем, но обратното е зле, а 20 лв не са много пари
drive alive
Коментар
-
Разбира се че като сменя маслото ще свали капака. Да няма да го помпи та всички мизерйи да останат вътре.Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеАз пък без табелка до сега не съм виждал, на моя си му седяха даже хартините табелки и лепенки. Пък и нищо не пречи да се отвие капака и да се погледне вътре.
Какво трябва да си признава Фулдата.
Коментар
-
На моделите от тези години уин кода трябва да го има изчукан и на левия горен край на моторния кош,като отвориш капака на двигателя,в ляво и отпред.Първоначално публикуван от sata Преглед на мнениеНе нямаше го никаде другаде освен кадето казах 4е се намира, на табелката на таблото.TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Коментар
-
Пак казвам, не на всички. Ето местата където го има:http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/vin.htmПървоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнениеНа моделите от тези години уин кода трябва да го има изчукан и на левия горен край на моторния кош,като отвориш капака на двигателя,в ляво и отпред.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Имам един вапрос джипа е с раздатка 231. Онзи ден минавах през петрохан и имаше доста сняг. карах на задно но в един момент започна да поднася.Гумите не са добри но като минах на 4x4 ми се струва 4е стана доста по стабилен и спря да поднася. Навсякаде пише 4е тази раздатка не трябва да се вклю4ва на 4x4 на сняг защото довеждало до нестабилно поведение на патя. Каде е истината., и как е наи добре да се кара на сняг.
Коментар
-
Не бре, караш си нормално, само дето по-трудно завива (понякога въобще не иска). При теб пак е добре че предницата е тежичка, ами при мен с Вранглера 2.5 се стигаше до това че работех с двете ръчки едновременно, тази на скоростната кутия и тази на раздатката. По правата ускоравам на 4Х4 а завоите ги взимам само на задно... Не е истина
Освен това ако някъде е смесена настилака (сняг с плешиви асфалтови петна) си натоварваш трансмисията...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Еми ето тука например : http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/xfer/index.htm
Режимы 4H, и 4L в этой коробке только для скользкой или грязной поверхности с небольшой(!) скоростью. Нельзя, например, мчаться в этом режиме по заснеженному шоссе - будут проблемы с курсовой устойчивостью автомобиля. Дело в том, что у этой коробки отсутствует межосевой дифференциал. Езда в этих режимах по сухой поверхности приводит к повышенному износу трансмиссии и выходу из строя раздаточной коробки!
Коментар
-
Аха. Ако не знаеш какво е "мчатся" - да хвърчиш. Демек караш го ама сравнително бавничко. иначе проблеми с курсовата устойчивост както казахме.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Сигурно ли е че е с 231. За лоста знам че е от такава.
Ако е 231 като видиш зор на сняг ще включваш 4х4 кво да правиш. Само внимаваи на някои завои снегът да не свърши.
С междинен блокаж би трябвало да завива трудно. Не знам кво става при теб.
Коментар
-
Ами аз както го чета, по-скоро казват да не караш бързо. Иначе покрит със сняг път си е чиста проба "скользкая поверхность".Първоначално публикуван от sata Преглед на мнениеЕми ето тука например : http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/xfer/index.htm
Режимы 4H, и 4L в этой коробке только для скользкой или грязной поверхности с небольшой(!) скоростью. Нельзя, например, мчаться в этом режиме по заснеженному шоссе - будут проблемы с курсовой устойчивостью автомобиля.
Виж, на гол асфалт - твърдо не се препоръчва.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Е така де, не трябва да хвърчиш а да караш лекичко.Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеАми аз както го чета, по-скоро казват да не караш бързо. Иначе покрит със сняг път си е чиста проба "скользкая поверхность".
Виж, на гол асфалт - твърдо не се препоръчва.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар