Здравейте.Имам проблем със скоростите на crand cherokee.Джипа е 2003g. 2.7 CRD.Проблема е че на теблото ми свети една жълта лапичка която прилича на скоростна кутия (а може и нещо свързано със инжекцията да е ) и като тругна карам само на една скорост и не иска да се превключва на друга.Моля за съвет какъв може да е проблема (дали е от акумулатора евентуално ) така ми казаха някой хора.?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със скоростите на Grand Cherokee
Свий
X
-
До: Проблем със скоростите на Crand Cherokee
Първоначално публикуван от raul_89 Преглед на мнениеа защо след като го заредих ( не че бесше изтощен) и го сложих пак и нестава?
Колега,
потърси малко повече във форума по темата. Има доста изписано.
И моят зареждаше добре, но беше 5 годишен. Замерваха го и уж е ок, но пак светваше лампата.
Порови се повече.
След като смених моя, отидох да ми изчистят грешката, за да не прави проблеми повече.
Има и друг начин, за който дори има официален бюлетин от Крайслер. При студен старт блокът на скоростната кутия иска от акумулатора 12V захранване, но той не може да го осигури и тогава изскача въпросната грешка. Има процедура за препрограмиране на мозука на АСК-то на по-нисък волтаж и тогава нямаш грижа.
Ако не ти се сменя акумулатор и не ти се препрограмира блока, пробвай само с изчистване на грешката.www.drivingoffence.co.nz
Коментар
-
добре,а само да попитам след като сложих един друг акумулатор по голям Ah и пак нестава и свети тази лампа,това значи ли че като си купя нов акумулатор пак така ще бъде и ще трябва да отидя да ми занулят грешката?
Коментар
-
Първоначално публикуван от raul_89 Преглед на мнениедобре,а само да попитам след като сложих един друг акумулатор по голям Ah и пак нестава и свети тази лампа,това значи ли че като си купя нов акумулатор пак така ще бъде и ще трябва да отидя да ми занулят грешката?www.drivingoffence.co.nz
Коментар
-
Това е така наречената "MIL" лампа. Имаш "фатална" грешка. Прочети грешките и ги напиши какви са. -> слагаш контактния ключ, завърташ до положение преди да светне таблото, после бързичко 5 пъти даваш контакт и връщаш, като последният път го оставяш на контакт. Ще ти изпише грешките на километража.GRAND CHEROKEE 4.7
Добромир Добрев
O898633718
Коментар
-
Първоначално публикуван от raul_89 Преглед на мнениеА колко Ah трябва да бъде акумулатора за Grand Cherokee 2.7 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнениеНе е от акумулатора - когато е от него като се покара колата през деня лампата изгасва. Доколкото разбирам при теб не е така.
Коментар
-
Ето и официалния бюлетин за информация. Не твърдя, че е от акумулатора, но това май е най-безболезнено и лесно за проверка
http://www.wjjeeps.com/tsb/tsb_wg_2100908.pdfwww.drivingoffence.co.nz
Коментар
-
ами още не съм разбрал от къде е грешката,но утре ще пробвам както каза "nedos" и ще видя дали ще ми покаже някаква грешка,ако ли не ще взимам нов акумулатор,но ще трябва да изчистя и грешката
Първоначално публикуван от PHOENICIAN Преглед на мнениеЕто и официалния бюлетин за информация. Не твърдя, че е от акумулатора, но това май е най-безболезнено и лесно за проверка
http://www.wjjeeps.com/tsb/tsb_wg_2100908.pdf
а това за какво е ...?Последно редактирано от Злой; 26-03-10, 07:05.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар