Обява

Свий
Няма добавени обяви.

да си купя ли гранд чероки 96г с дясна дирекция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: да си купя ли гранд чероки 96г с дясна дирекция

Какъв е проблема на автомобила с десен волан?
    Ами, това, че е, с десен волан!
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от Karlos Преглед на мнение
      Какъв е проблема на автомобила с десен волан?
      Ами, това, че е, с десен волан!
      Проблема не е в автомобила колега а в пътната ни мрежа и в нас,в цивилизованите страни където магистралите не са мит и в близо 80% от републиканските им мрежи изпреварването е забранено хората си карат каквото им хареса,без значение с лява или дясна дирекция.За пример давам Лондон където има хиляди автомобили с обратен(ляв) волан
      Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
        Абе ако става въпрос има и друг Гранд който съм си набелязал в Русе(от там съм) и той ще падне бая в цената ама в тоя ми останаха очичките.Ще го ползвам 90% за в града а и хубавите(визуално)Грандове са доста над 5000лв а много пари за МПС не ми се дават.......................
        5.2 бензин за града

Коментар

Тюх ще ме откажете да го взема тоя Гранд.Ама искам Граааааааааааааанд пък и не ми се чака .А от Англия мога да си докарам понеже сестра ми живее в Лондон ама много път бе хораааааа.А и как да си взема джип каран България като знам каква немотия е тука и кой знае как е поддържан джипа щото всичко е пари .Благодаря на отзовалите се ще се мисли май.
          Защо мислиш,че в БГ няма потдържани а-ли,да знаеш,че има,ама не са за без пари.

Коментар

....А и как да си взема джип каран България като знам каква немотия е тука и кой знае как е поддържан джипа щото всичко е пари .....
            Що, тоя дето си го харесал, да не го е карала кралицата? Откъде знаеш, че е каран от грамотен и имотен човек, а не от някой див английски селянин? Да не би там да няма такива, случайно?
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Тюх ще ме откажете да го взема тоя Гранд.Ама искам Граааааааааааааанд пък и не ми се чака .А от Англия мога да си докарам понеже сестра ми живее в Лондон ама много път бе хораааааа.А и как да си взема джип каран България като знам каква немотия е тука и кой знае как е поддържан джипа щото всичко е пари .Благодаря на отзовалите се ще се мисли май.
              Не е много пътя,а и излиза по-евтино.

Коментар

Никого не слушай! Купувай го!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
                  Проблема не е в автомобила колега а в пътната ни мрежа и в нас,в цивилизованите страни където магистралите не са мит и в близо 80% от републиканските им мрежи изпреварването е забранено хората си карат каквото им хареса,без значение с лява или дясна дирекция.За пример давам Лондон където има хиляди автомобили с обратен(ляв) волан
                  Съгласен съм ама той няма да го кара в Англия, а в България.
                  Плюс това, такива експерименти се извършват не защото" същото е като с десен" , а защото е по-евтино, но за хиляда-две хиляди лева разлика да се мъчиш после цял живот аз не го разбирам.
                  Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                  Това е положението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X