Здравейте колеги нов съм и търся мнение и съвет да си взема ли Гранд Чероки 96г. лимитед т.е. с абсолютно всички екстри че и работят
.Лошото е че е с десен волан но за сметка на това изглежда супер,както отвънка , така и отвътре.Че и днеска го покарах малко.Това е джипа http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...770&f1=details Бих се радвал на мнения от хора които са в час
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
да си купя ли гранд чероки 96г с дясна дирекция
Свий
X
-
До: да си купя ли гранд чероки 96г с дясна дирекция
Не си купувай джип с дясна дирекция!
Спрял си се на Grand Cherokee V8 5.2l, а това е мощен автомобил. Според мен е доста опасно, да не кажа безразсъдно да се управлява такъв джип с дясна дирекция.
Ясно е, че ще го караш предимно по асвалта, а не в гората щом говориш, че няма надраскано и скъсано, а това пак повтарям е опасно и за теб и за другите участници в движението.
Помисли си добре и не бързай.
Колегата buysell е прав, че има такива цени и за джипове с нормална дирекция.
Коментар
-
Моят го взех понеделник. 96та лимитед, 5.2 , същия цвят, с 2 комплекта чисто нови гуми и джанти с тях. Всички екстри и ляв волан , има и ролбари.
Излезе 5700!!!!
Не се лъжи да го взимаш тоя!Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
Коментар
-
Абе ако става въпрос има и друг Гранд който съм си набелязал в Русе(от там съм) и той ще падне бая в цената ама в тоя ми останаха очичките.Ще го ползвам 90% за в града а и хубавите(визуално)Грандове са доста над 5000лв
а много пари за МПС не ми се дават.......................
Коментар
-
ейй, ама сега ще се почне - хубаво, ама десен, ей, за толкова пари + още малко - ляв.., ако знаеш каква утрепия е с тоя десен волан, никога, за нищо на света недей, опасно, страхотно опасно ..
и от другата страна хора пее - ей, страшен е джипа, лъскав, запазен, кожи, гуми, ще те кара още сто години...
с тия приказки се напълни не една тема, ами има има лакардии за цял форум - за или против десния волан.
Колега, преди година бях изправен пред същата дилема.
Парите са си твои, с тях може да си купиш точно каквото поискаш, може да си запалиш пурата, или да ги подариш на някой.
Ако зададеш въпрос тук - какво да направя с едни 5 бона, предполагам, че ще получиш по-малко отговори, отколкото на въпроса ти..
Решението си го взимаш единствено и само ти.
Ако си го купиш джипа, си имаш глава на раменете, за да знаеш как да го караш..
Сложи нещата на кантара, и виж накъде ще се наклони той.
Успех!
Коментар
-
Виж първо във форума.Има един за продаване на колегата Злой,съвсем малко по скъп но с ляв волан,с два комплекта гуми и подложки дава.И смятам че със сигурност ще е по здрав от този.Иначе успех ти пожелавам,и си отваряй добре очите.
Коментар
-
Джип с десен волан според мен е само за гората! Ако повече от 25-30%
ще се ползва на нормален път, само с ляв волан. Не вярвай на приказки, че за 5 мин. се свиква. Особено, когато ти се налага да изпревариш, а за мощен джип това е нормално състояние!
Това е мое мнение, а изборът е твой!Поздрави!
Любомир Бончев 0889216605
Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998
Коментар
-
Отвори AUTO-TRADER .UK. Виж и сравни цените. Докарването ти е 500-550 лири.Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнениеЗдравейте колеги нов съм и търся мнение и съвет да си взема ли Гранд Чероки 96г. лимитед т.е. с абсолютно всички екстри че и работят
.Лошото е че е с десен волан но за сметка на това изглежда супер,както отвънка , така и отвътре.Че и днеска го покарах малко.Това е джипа http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...770&f1=details Бих се радвал на мнения от хора които са в час 
Коментар
-
Виж някъде по темите колегата "Мишоци" бе писал,че при него във Франция бол от Чероци по 1000 евро с ляв волан.Не бързай с покупката на десен волан.Питай го.JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
Колегата е прав. Нямаш ли доход над 2500 лева на месец,не си прави експерименти !!!Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнениеВиж някъде по темите колегата "Мишоци" бе писал,че при него във Франция бол от Чероци по 1000 евро с ляв волан.Не бързай с покупката на десен волан.Питай го.
Коментар
-
Тюх ще ме откажете да го взема тоя Гранд.Ама искам Граааааааааааааанд пък и не ми се чака
.А от Англия мога да си докарам понеже сестра ми живее в Лондон ама много път бе хораааааа.А и как да си взема джип каран България като знам каква немотия е тука и кой знае как е поддържан джипа щото всичко е пари
.Благодаря на отзовалите се
ще се мисли май.
Коментар
-
Колега, аз съм с "крив" волан, но се свиква. Може да не е за 5 минути, но за 5 дни - да. Карам си го и в София градско без проблем. Опасно? Зависи кой кара. На някои където и да им сложиш волана, все ще са опасни. Е, има и още едно но, понякога ми се иска да е с ляв, но като се сетя за колко съм го купил, ми минава
JEEP CHEROKEE '98 XJ. 4.0 190 hp
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар