Обява

Свий
Няма добавени обяви.

quadra drive

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: quadra drive

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
    Начина е няколко подобни джипа с различни гуми ... както с Калин тествахме
    Не, не така - различни джипове, в различно техническо състояние, с различни задкормилни устройства няма как да дадат точен показател. Така ти след като си познаваш колата, ще прецениш най-добре как върви. А иначе на джипове с еднакви гуми и задкормилно устройство но с различни 4х4, ще тествате кое се справя по добре.
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

За мен Куадрата е много добра система,но за по-плитък сняг,няма спирка.За по-дълбок,много по-лесно се окопава,ляга на корем,и тогава е в действие щанцовата бригада с лопатите.Начина за преминаване в дълбок сняг е с много малко газ така,че да не пребуксуват гумите,просто усещаш джипа ако си спрял,как се качва отново върху снега и излизаш.Такива са ми наблюденията от моя джип и от гумите,а те са Дънлоп SJ 6 11мм грайфер.С Трупчо съм пробвал същото и не става.
      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Моите пък впечатления от полигона на Дядо Владо са, че в много малко от случаите шарката на гумите беше от решаващо значение. По-скоро размера и лифта на джипката. Аз си купих сравнително стандартни и евтини гуми, и без да се впускам наистина в най-екстремните преспи, закъсвах само когато легна по корем. По същия начин спираха Калин и buуsell, докато ИванИванови нямаше този проблем с 2' лифт. Може би при други условия гумите ще са от много по-голямо значение, но на този полигон според мене, беше лифта!
        Прикачени файлове
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Кои са правилните гуми ?
          Nitto Terra Grappler
          Макар че в дълбок сняг, всяко М/Т работи по-добре от А/Т.

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
          Аз след доста време четене във форума се убедих, че за моите нужди BFG АТ са най-подходящи.
          И аз така. Ама се оказа че у форумо, средностатистически, хвалбите за БФГ-А/Т са в повечето случаи от хора които не са карали нищо друго.
          То и за джипките е така де.
          Купих ги, карах няколко месеца и ги продадох на половин цена с голям кеф.

Коментар

Без да съм Черокист(тойотаджия благодарения на Кинекс съм)смея да твърдя,че същото момченеце ме насади и на МТ гудрич.няма по хубава гума за кал и дебел сняг и по-смешна за лед и мокър асфалт,но--- сполай ти ,Пламене-добре се ходи с тях,само дето бучат като трафопост още на 30 мили.

Коментар

Е...свръхуниверсална гума нема значи!!Е нема....Но действително МТ можеби все пак е по универсална от АТ.....
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

И тука не е довеолен от представянето на QD човека и едно от иреченията му беше, че ако очаквате 100% затворени диф-ове както Jeep твърди, значи много се лъжете... http://www.youtube.com/watch?v=i0bKtjvnM8Y
                R 727cc BB KIT
                ZJ V8
                WK2 V6

Коментар

без блокажи щеше да има само 2 коловоза, при първото пробуксуване и затягане на lsd-то задницата мина в ляво и станаха 3 коловоза.

Най-вероятно си прав за двата коловоза!!!
                  Бих допълнил и две дълбоки дупки под колелата и една закъсала джипка. (Ще увиснеш)
                  Не напразно попитах дали си минал на намаляваща предавка. Поне при дадения случай с показания сняг трябва задължително да си превключил на намаляваща и това трябва да си го направил преди да закъсаш. Така щеше да използваш целия капацитет на Куадрадрайфа а не силния заден мост и слабата зацепеност на предния. Тогава дори с тези гуми за мъгла смятам, че щеше да имаш шансове. Що се отнася до гумите и за да е по интересна констатацията е хубаво да ги размениш с някой колега и пак да се пробваш на същото място. Сигурен съм в избора ти на гуми за догодина.
                  LZ1VMH

Коментар

Голди е прав за бавните с блокаж.
                    Единствения случай когато съм предпочитал да карам 247 извън пътя на 4х4 бързи е при странични наклони.
                    С блокаж в раздатката не тръгва напред а на страни.

Коментар

Разбира се, че бях на бавни, все пак това е 3.1 дизел
                      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                        Без да съм Черокист(тойотаджия благодарения на Кинекс съм)смея да твърдя,че същото момченеце ме насади и на МТ гудрич.няма по хубава гума за кал и дебел сняг и по-смешна за лед и мокър асфалт,но--- сполай ти ,Пламене-добре се ходи с тях,само дето бучат като трафопост още на 30 мили.
                        Верно ли чак толко бучат...значи абсурд да си ги караш целогодишно!!
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                          Верно ли чак толко бучат...значи абсурд да си ги караш целогодишно!!
                          Бучат и още как,но са хубави валенки,меки и като ги вдигнеш се учудваш 33-ка по-лека от всички "казионни'или "щатни" гуми.Хубавото си е хубаво,остава и да се НОВИ!!!!!!.

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                            ... МТ гудрич..
                            Аз пък из форума чета, че масово не са доволни от тях, а са най-доволни от goodyear wrangler mt-та
                            Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Голди е прав за бавните с блокаж.
                              Единствения случай когато съм предпочитал да карам 247 извън пътя на 4х4 бързи е при странични наклони.
                              С блокаж в раздатката не тръгва напред а на страни.
                              Ти кажи какво е станало в Тополчане,че и на Хаки лебедката сте строшили с дебелогъзия 'мериканец.Бях там и ...повече не желая някой да ми говори за "проходими" джипки,особено за НИВА или паркетник,тая кал прави абсолютно всички видове гуми на хлъзгави "кауньи"(пъпеши),като им вдига диаметъра докато опрат на коловоза...и си остават до пролетта там.Оня ден минах за по-лесно през микроязовирчето(и двамата ми пасажери избягаха от колата преди това) и хубаво,че дъното му е в час-по твърдо е от всичко наоколо.Бах подготвил да включвам и дистанционното на лебедката,ама няма за какво да я вържеш а нямах и кол.Тая глина за мен е върха а коловозите са станали живи дерета.
                              Последно редактирано от tuni; 18-03-10, 18:01. Причина: дописване

Коментар

Аз пък из форума чета, че масово не са доволни от тях, а са най-доволни от goodyear wrangler mt-та
                                Питай Пламен,аз него питам,понеже не съм специалист-аз карам и стрелям и въдици мятам,все пак съм полу- пенисионер.Каквото ми кажат-това си купувам-джип,-модел-джанти-модел,тунинг-модел,има хубави момчета,които се ровят и четат и помагат за далеч по-малкото време прекарано в НЕТА за инфо.Спестяват ми и време а и мотаене.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X