Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изключва ми раздатката!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Изключва ми раздатката!

Разбира се че няма.
    Според теб как е по-бързо. Да се свали раздатката или да се цепи докато е на колата.

Коментар

За скороста спор няма...
      ...всъщност въобще няма спор.
      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

За сега има разбити карета на предния кардан, като задното е най- зле. Ще ги сменя и ще пробвам. Ако няма подобрение следобед отваряме раздатка и проверяваме вилката както казахте. Току-що говарих с Балкан стар Варна и чакам отговор за цена и наличност на вилка. Майстора ми мисли, че може да е само от разбитите карета. Раздатката е 231 и има и теч на масло от семеринга. Благодаря на всички - помогнахте много. Ще пиша как се развиват нещата.

Коментар

От Балкан стар казаха, че такива части вече не се произвеждат от крайслер . И въпреки всички номера, които им пратих пак не разбраха точно коя раздатка е. На нея пише: 231 АМС с/н: 8953003927 1117871. Предложиха ми 2 варианта за нова кутия - 2 700 и нещо си лева и 1 400 и нещо си лева без ДДС!!! Поради тези причини днес ще сменя карета на двата кардана и ще търся кутия втора употреба. Отново благодаря на всички! Ще продължа да пиша по темата...

Коментар

Ако опреш до кутия обади се-0886505230

Коментар

След смяна на каретата вибрациите по купето при 4х4 изчезнаха . Изключването на раздатката продължава . В Елит кар ми намериха нещо подобно на вилката на цена 270 лв. заедно с оста, НО програмата им не дели отделните части на агрегатите и няма 100% гаранция че е точно тя. За да я видя трябва да я поръчам и платя. И докато се чудих какво да правя се оказа че има ремонтен комплект за тази вилка, произведен от Крайслер, на цена 38 лв. Е, поръчах я, до пет работни ще бъде тук. Странно ми звучи това с "рем комп"-а, но ще пробвам и ще ви пиша.

ПП Утре ще сменям карета на предния мост, защото според майстора вече са останали без игли

Коментар

Ремонтния комплект съдържа само пластмасите които са на вилката. Ако е изтрит и алуминия на вилката обаче е напълно безполезен.
                Аз не вярвам че вилките не се продават вече като резервна част.
                Обади се в София и Пловдив. Пращат с куриер.

Смени и семеринга(десетина лева е), че вилката се изпилва най-вече от каране на раздатката с по-малко количество масло.

Коментар

Здравейте колеги ! При тези цени на частите..не е ли по добре да се вземе една втора употреба-работеща раздатка...един мои познат продава раздатка НП231. Ако те интересува колега,мога да говоря за цената и да ти я пратя на Л.С.Доколкото знам , скоростната кутия която търсих ,не взех от него искаше и парите заедно с раздатката комплект,което не ме устроваше.Но после кутията била продадена и останала раздатката.Това е в магазин за втора употреба авто части,добър мой познат..който мен няма да ме лъже.При желание от Твоя страна веднага въртя телефони и ти давам инфото .Пари от теб няма да правя нека се уговорим веднага!
                  понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                  JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                  Honda Shadow VLX 600 - 1999
                  FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                  Влади

Коментар

Двете вилки си ги взех от Дарс Ауто -Бургас ,представител на Мерцедес и т.н.....работят само с оригинални части Mopar или по точно пакетирани от Mopar.БалканСтар работят със същия каталог.
                    Ремонтния комплект няма да ти е особенно полезен,ако вилката е износена само си дал пари на вятъра-38 лв. за няколко пласмасови подложки.
                    Иначе,вилките си идват с тях.
                    Съветвам те да се отвори раздатката ,да се установи кое е износено и тогава да поръчваш части!
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от Stefan Dimov; 11-03-10, 09:31.

Коментар

Това са картинки на двете вилки,разпечатай ги и с тях и номера на раздатката отиваш и ги поръчваш.
                      Прикачени файлове

Коментар

За сега ще изчакам ремонтния комплект - така и така е поръчан. Като дойде след седмица пробвам с него и ако не стане имам оферта за кутия на 200 лв. Притеснява ме само това, че е на същите години и километри като моята. В понеделник ще проверя за цена на вилка в Дарс ауто.

Коментар

Първоначално публикуван от anubiz Преглед на мнение
                          За сега ще изчакам ремонтния комплект - така и така е поръчан. Като дойде след седмица пробвам с него и ако не стане имам оферта за кутия на 200 лв. Притеснява ме само това, че е на същите години и километри като моята. В понеделник ще проверя за цена на вилка в Дарс ауто.
                          би трябвало да те притеснява друго Огледай я преди да я вземеш ,виж как е маслото.. огледаи и за стружки - железни и бронзови...ако е наред. то тогава се радваш цената и е много ниска
                          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                          Honda Shadow VLX 600 - 1999
                          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                          Влади

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X