До: Изключва ми раздатката!
Разбира се че няма.
Според теб как е по-бързо. Да се свали раздатката или да се цепи докато е на колата.
Разбира се че няма.
Според теб как е по-бързо. Да се свали раздатката или да се цепи докато е на колата.
. И въпреки всички номера, които им пратих пак не разбраха точно коя раздатка е. На нея пише: 231 АМС с/н: 8953003927 1117871. Предложиха ми 2 варианта за нова кутия - 2 700 и нещо си лева и 1 400 и нещо си лева без ДДС!!! Поради тези причини днес ще сменя карета на двата кардана и ще търся кутия втора употреба. Отново благодаря на всички! Ще продължа да пиша по темата...
. Изключването на раздатката продължава
. В Елит кар ми намериха нещо подобно на вилката на цена 270 лв. заедно с оста, НО програмата им не дели отделните части на агрегатите и няма 100% гаранция че е точно тя. За да я видя трябва да я поръчам и платя. И докато се чудих какво да правя се оказа че има
ремонтен комплект
за тази вилка, произведен от Крайслер, на цена 38 лв. Е, поръчах я, до пет работни ще бъде тук. Странно ми звучи това с "рем комп"-а, но ще пробвам и ще ви пиша.
би трябвало да те притеснява друго
Огледай я преди да я вземеш ,виж как е маслото.. огледаи и за стружки - железни и бронзови...ако е наред. то тогава се радваш
цената и е много ниска
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар