Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги помогнете , нов съм ! :) Обслужване Гранд 3.1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги помогнете , нов съм ! :) Обслужване Гранд 3.1

Здравейте колеги , нов съм и се регистрирах тук понеже ми трябва съвет ... значи баща ми си купи джип ГРАНД чероки (ларедо) 3.1 ТД автоматик и иска да смени свещите , но незнае какви да сложи помогнете плс ии също така може да ме посъветвате за маслото в скоростната кутия кво да бъде

До: Колеги помогнете , нов съм !

Забравих да добава джипа е 2002 година

Коментар

Първоначално публикуван от profesionaly Преглед на мнение
      Забравих да добава джипа е 2002 година
      Ако кажеш и от каде си ще стане още по лесно защото може да те пратим направо в някои сервис на колега от форума!!!
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от D.Bonev Преглед на мнение
        Ако кажеш и от каде си ще стане още по лесно защото може да те пратим направо в някои сервис ка колега от форума!!!
        От град козлодуй съм

Коментар

Чети тука
          http://forum.offroad-bulgaria.com/ar...p/t-44535.html

А за свещите (ако става вапрос за подгряващи) има доста марки сичко е вапрос на цена, ти решаваш
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Чети тука
            http://forum.offroad-bulgaria.com/ar...p/t-44535.html

А за свещите (ако става вапрос за подгряващи) има доста марки сичко е вапрос на цена, ти решаваш
            ПОдгряващи ми трябват да ... препоръчайте ми някакви хубави .. благодаря

Коментар

Ами незнам какво да ти кажа, аз карам гранд 2.5тд и си купих едни свещи по 11лв броиката даже незнам и марката каква е то там няма значение само да работят свали една от старите и в магазина!
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Ами незнам какво да ти кажа, аз карам гранд 2.5тд и си купих едни свещи по 11лв броиката даже незнам и марката каква е то там няма значение само да работят свали една от старите и в магазина!
                ОК за свещите разбрах , ами маслото за скоростната кутия ? .. ,че ония линк дето сте ми дали да чета не пише нищо което ме интересува.. препоръчайте ми някое хубаво за 3.1 ТД Гранд чероки (ларедо) 2002 год. автоматик

Коментар

ПОдгряващи ми трябват да ... препоръчайте ми някакви хубави .. благодаря
                  Аз ти препоръчвам словенските Искра - много добра цена (~11 лева парчето) и много високо качество. Освен това гарантирано нямат ментета за разлика от Бош, Шампион и всички други "реномирани" марки на българския пазар, които са правени в китайски гаражчета.
                  ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                  Volvo XC90 D5 Executive '12
                  Volvo XC60 D5 Summum '11
                  Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Ако ти или баща ти ползвате руски език, е хубаво де поразгледате тук: http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/WJ/index.htm
                    Има доста информация, написана достъпно.
                    Ето и един сайт, на английски език: http://www.wjjeeps.com/index.htm

А, що се отнася до маслото за скоростната кутия, ето необходимата информация:

В настоящия подфорум "Jeep" има доста теми по различни въпроси, точно за WJ - вашата модификация на Grand Cherokee. Разгледай и прочети - има какво да се научи.
                    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                      Ако ти или баща ти ползвате руски език, е хубаво де поразгледате тук: http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/WJ/index.htm
                      Има доста информация, написана достъпно.
                      Ето и един сайт, на английски език: http://www.wjjeeps.com/index.htm

А, що се отнася до маслото за скоростната кутия, ето необходимата информация:

В настоящия подфорум "Jeep" има доста теми по различни въпроси, точно за WJ - вашата модификация на Grand Cherokee. Разгледай и прочети - има какво да се научи.
                      Мерси много на сички

Коментар

До: Колеги помогнете , нов съм ! Обслужване Гранд 3.1

Ами някви параметри на тия свещи ?

Коментар

Значи баща ми иска да смени свещите поради следната причина... като запали и трепери малко двигателя като поработи 20 - 30 секунди и спира треперенето и почва да си работи нормално .. дали не пали на сички цилиндри и проблема е в свещите помогнете моля ви

Коментар

Значи баща ми иска да смени свещите поради следната причина... като запали и трепери малко двигателя като поработи 20 - 30 секунди и спира треперенето и почва да си работи нормално .. дали не пали на сички цилиндри и проблема е в свещите помогнете моля ви
                            Явно имате спомени за работата на бензиновите двигатели. При дизелите свщите са подгряващи и със запалването на мотора се изключват. Те имат отношение към запалването и не влияят въобще за равномерната работа на двигателя. Причините за "трепернето" могат да бъдат доста.
                            Във форума има много добри специалисти, които биха могли да предположат нещо, но очевидно е нужно по-подробно описание на симптомите.
                            Поздрави!
                            Любомир Бончев 0889216605
                            Jeep Cherokee Sport 2,5 td - 1998

Коментар

Първоначално публикуван от lubo56 Преглед на мнение
                              Явно имате спомени за работата на бензиновите двигатели. При дизелите свщите са подгряващи и със запалването на мотора се изключват. Те имат отношение към запалването и не влияят въобще за равномерната работа на двигателя. Причините за "трепернето" могат да бъдат доста.
                              Във форума има много добри специалисти, които биха могли да предположат нещо, но очевидно е нужно по-подробно описание на симптомите.
                              Поздрави!

При доста мотори, подгревни свещи работят и след запалване на мотора, до достигане на работни температури. Верно, не в същия "предстартовия" режим - но работят.....
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X