Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за един конкретен JEEP

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за един конкретен JEEP

Ровичках из търговските сайтове и случайно налетях на това:
    http://www.cars.bg/u84717

Питането е:
    • Дали случайно някой не познава конкретната джипка и може да даде сламка за реалното и състояние?
    • Каква е тази модификация на мотора с 197к.с.? НО-то не е ли 185 к.с.?

Заглеждам се някаква интересна база за изгъзици и това ми привлече вниманието, най-вече заради цената .
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

До: Въпрос за един конкретен JEEP

Не познавам конкретния Jeep, но ако действително е 2001 г. е възможно да е 195 к.с. при 4600 об/мин /312 Нм при 3000 об/мин. След последните изменения на 4-тото поколения на двигателя AMC242 /виж в руския сайт за повече подробности за този мотор/ от 2000 - 2001 г. мощността на този шест цилиндров редови мотор, наистина става 195 к.с.

Не ми харесва това, че е с Part Time раздатка /мисля - NV231/. Това те ограничава във възможностите за избор на режим 4х4 само на хлъзгав терен /сняг, кал/, но не и на асфалта.

Поздрави!
    Последно редактирано от Алекс Маринов; 03-03-10, 19:51. Причина: Добавих снимки
    Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
    First impression is not always true. Get inspired.
    Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
    Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение

Питането е:
      • Дали случайно някой не познава конкретната джипка и може да даде сламка за реалното и състояние?
      Заглеждам се някаква интересна база за изгъзици и това ми привлече вниманието, най-вече заради цената .
      Колега този Черок е базов модел.Продава се от години,така че внимавай да не е нещо и аз незнам какво.Но бъди кушкия като го гледаш.
      Поздрави!
      [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
      [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
      [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
      [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Ето ти една база И като база, и като цена мисля че е по-добра
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
          Колега този Черок е базов модел.Продава се от години,така че внимавай да не е нещо и аз незнам какво.Но бъди кушкия като го гледаш.
          Поздрави!
          Минах да му хвърля едно око - много зле! Капака на задния диф е покривен и маслото му е (из)текло, като не е ясно колко време е търкалян така. От окачване има само спомени (то така и така щеше да се сменя изцяло). Има няколко дребни ударчета, които обаче са оправяни с левия крак и са се превърнали в по-сериозен проблем. Иначе казано - реалната му цена е наполовина.

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          Ето ти една база И като база, и като цена мисля че е по-добра
          Мерси за предложението, но нещо не съм фен на тия Грандове. Това, за което се оглеждам, е нещо с по-малко електроники.

Коментар

Мерси за предложението, но нещо не съм фен на тия Грандове. Това, за което се оглеждам, е нещо с по-малко електроники.
            Сигурен ли си, че този белия има по малко електроники от моя Гранд? Я помисли пак....

Ако искаш минимум електроники - гледай дърти дизели. Казвам го не като заяждане, а като напълно доброжелателен съвет...
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Сигурен ли си, че този белия има по малко електроники от моя Гранд? Я помисли пак....
              Може би си прав - аз си карам с убеждението, че тоя мотор като е от АМС епохата трябва да си е все толкова прост, ама всъщност кой знае с какво са го наблъскали впоследствие...

Ако искаш минимум електроники - гледай дърти дизели. Казвам го не като заяждане, а като напълно доброжелателен съвет...
              Тъй де, аз такова търкалям в момента, ама кусурите му почват да ми лазят по нервите

Коментар

Питането е:
                парттайм-раздатка+обикновенно газово е достатъчно за да НЕ го заглеждаш повече тоя мотор върви добре само с газинжексион-проверено от личен опит

Коментар

Първоначално публикуван от тодоров3 Преглед на мнение
                  парттайм-раздатка+обикновенно газово е достатъчно за да НЕ го заглеждаш повече тоя мотор върви добре само с газинжексион-проверено от личен опит

Този мотор върви много добре и с обикновено газово. Доказано от ЛИЧЕН опит с ДВА джипа.....

Коментар

Този мотор върви много добре и с обикновено газово. Доказано от ЛИЧЕН опит с ДВА джипа.....
                    да вървеше добре с обикновенно газово докато не му сложих инжексиона и после ААААААА-ВВВВВВЪЙ че то можело и много по добре направо не е същия джип
                    поздрави.

Коментар

Темата сигурно вече не е актуална, но искам да дам съвет. Волана е претапициран! Което ще рече, че на мястото на ербега има фибран и дунапрен! Сами си правете изводи.
                      JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Първоначално публикуван от gabone Преглед на мнение
                        Темата сигурно вече не е актуална, но искам да дам съвет. Волана е претапициран! Което ще рече, че на мястото на ербега има фибран и дунапрен! Сами си правете изводи.
                        Претапицирането на волана не означава,че ербега е гръмнал задължително!
                        В случая обаче си прав-ербега е гърмял(що ли?),и е затапен изключително некадърно,а и претапицирането на волана не струва!
                        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Щом е лепено нещо върху ербега работата e ясна! Трябва човек да е ненормален за да възпрепятства работата му!

П.С. Под претапициране нямах предвид "геврека", а ербега. Грешката е моя
                          JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X