От месец насам, на няколко пъти джипа иска да ми каже нещо,но аз не го разбирам.Значи,чувам едно "пип-пип....пип-пип" някой зумер се обажда,но на таблото нищо не светка.За втори път го чувам на 5та при ускорение,един път на висок байр,и един път на паркинг.Моля помогнете в превода.Че нещо, не е в ред не е,ама какво ли е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джипа иска да ми каже нещо.
Свий
X
-
До: Джипа иска да ми каже нещо.
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеЧесто явление е. Даже има няколко описани случая във форума.
Джипа разбира че са му направили сърдечна трансплантация и се опитва да отхвърли чуждото тяло.
Ама ти не се обиждай това е майтап.
Първо трябва да го закараш да прочетат грешките.
А между временно прочети темите с подобни проблеми, там са описани почти всички проблеми и тяхното решение.LZ1RED
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеЧесто явление е. Даже има няколко описани случая във форума.
Джипа разбира че са му направили сърдечна трансплантация и се опитва да отхвърли чуждото тяло.JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнениеЛошото е че съм го чувал този зумер и преди да му направя трансплантацията.П.п Как ли е разбрал че съм му лепнал чуждо тяло.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=46 Бихте ли ми посочили една подобна тема,че не успявам да открия.
Колега,джипа не е разбрал за "чуждото тяло" което си му сложил ти.Като казва "сърдечна трансплантация",Kinex-a има предвид че в завода са му сложили дизелов мотор.Аз съм чел за такива случаи някъде из форума ама сега немога да ги намеря нещо.Направи диагностика и виж какво ще покаже.
Поздрави.Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
0877стоидевет215–Радослав
Коментар
-
Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнениеКолега,джипа не е разбрал за "чуждото тяло" което си му сложил ти.Като казва "сърдечна трансплантация",Kinex-a има предвид че в завода са му сложили дизелов мотор.Аз съм чел за такива случаи някъде из форума ама сега немога да ги намеря нещо.Направи диагностика и виж какво ще покаже.
Поздрави.JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
На мен ми бипкаше така, понеже не бях затворил стъклото на задния капак. Всъщност не се беше заключило и при ускоряване се отваряше леко и пискаше, но като писнеше аз намалявах и почвах да се озъртам а на дисплея нищо не пишеше. Обаче по едно време се предаде и изписа какъв му е зораGRAND CHEROKEE 4.7
Добромир Добрев
O898633718
Коментар
-
На мен пък веднъж ми се разписка, щото нещо се бях разбързал и перках в най-лявата лента на Цариградско с включен ляв мигач - Жипа реши, че съм го забравил. А аз просто "намеквах" на тия отпред да се отместятVolvo XC90 D5 Inscription '16
Volvo XC90 D5 Executive '12
Volvo XC60 D5 Summum '11
Alfa Romeo Spider 2.0 '90
Коментар
-
Ако течноста на чистчките е някъде по средата и при малък наклон може да почне да писка после пак спира.Поне при мен е така,сложили са датчика толкова нависоко ли незнам ама пълня казанчето догоре,пръсна няколко пъти и пак писка,а в казанчето течноста е повече от половината
Коментар
-
Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнениеАко течноста на чистчките е някъде по средата и при малък наклон може да почне да писка после пак спира.Поне при мен е така,сложили са датчика толкова нависоко ли незнам ама пълня казанчето догоре,пръсна няколко пъти и пак писка,а в казанчето течноста е повече от половинатаJEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнениеНе е толкова високо,днес събра 4 литра,а общо май е 5л.Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнениеА в такъв случай, на намаляла течност за чистачките, не трябва ли да изписва Low Wash на дисплея? При мен подобен звуков сигнал е съпроводен и с такъв надпис на дисплея. Може за момента да се изключи с кратковременно натискане на бутона за нулиране на временния километраж. Поздрави!JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
Зумера нещо де не се прецакал, или връзките от и към него?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнениеЗумера нещо де не се прецакал, или връзките от и към него?JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52
Коментар
-
Джипа разбира че са му направили сърдечна трансплантация и се опитва да отхвърли чуждото тяло.Ще се пукна от смях
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар