Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипа иска да ми каже нещо.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Джипа иска да ми каже нещо.

От месец насам, на няколко пъти джипа иска да ми каже нещо,но аз не го разбирам.Значи,чувам едно "пип-пип....пип-пип" някой зумер се обажда,но на таблото нищо не светка.За втори път го чувам на 5та при ускорение,един път на висок байр,и един път на паркинг.Моля помогнете в превода.Че нещо, не е в ред не е,ама какво ли е?
    JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

До: Джипа иска да ми каже нещо.

Често явление е. Даже има няколко описани случая във форума.
    Джипа разбира че са му направили сърдечна трансплантация и се опитва да отхвърли чуждото тяло.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Джипа разбира че са му направили сърдечна трансплантация и се опитва да отхвърли чуждото тяло.
      С 2 думи си търси бензиновият двигател....
      Ама ти не се обиждай това е майтап.
      Първо трябва да го закараш да прочетат грешките.
      А между временно прочети темите с подобни проблеми, там са описани почти всички проблеми и тяхното решение.
      LZ1RED

Коментар

Лошото е че съм го чувал този зумер и преди да му направя трансплантацията.П.п Как ли е разбрал че съм му лепнал чуждо тяло.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=46 Бихте ли ми посочили една подобна тема,че не успявам да открия.

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
          Лошото е че съм го чувал този зумер и преди да му направя трансплантацията.П.п Как ли е разбрал че съм му лепнал чуждо тяло.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...3&postcount=46 Бихте ли ми посочили една подобна тема,че не успявам да открия.

Колега,джипа не е разбрал за "чуждото тяло" което си му сложил ти.Като казва "сърдечна трансплантация",Kinex-a има предвид че в завода са му сложили дизелов мотор.Аз съм чел за такива случаи някъде из форума ама сега немога да ги намеря нещо.Направи диагностика и виж какво ще покаже.
          Поздрави.
          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
          0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
            Колега,джипа не е разбрал за "чуждото тяло" което си му сложил ти.Като казва "сърдечна трансплантация",Kinex-a има предвид че в завода са му сложили дизелов мотор.Аз съм чел за такива случаи някъде из форума ама сега немога да ги намеря нещо.Направи диагностика и виж какво ще покаже.
            Поздрави.
            Благодаря колега,наистина признавам си не бях разбрал намека на "Kinex",макар че "redair" ми бе подсказал,бях на работа и прочитах всичко набързо.Тръгвам си от работа с убеждението че трябва да го хвана това пибиткане.Качвам се паля,изчаквам да загрее малко и изреждам всички предавки по съвет на "Злой".В момента на потегляне чувам зумера,даам на спирачките и се пуля на всякъде.Какво да видя,показва ми се някаква пръскалка за предния джам на компютара.Джепчо пак ме изложи,дано да е това.

Коментар

На мен ми бипкаше така, понеже не бях затворил стъклото на задния капак. Всъщност не се беше заключило и при ускоряване се отваряше леко и пискаше, но като писнеше аз намалявах и почвах да се озъртам а на дисплея нищо не пишеше. Обаче по едно време се предаде и изписа какъв му е зора
              GRAND CHEROKEE 4.7
              Добромир Добрев
              O898633718

Коментар

На мен пък веднъж ми се разписка, щото нещо се бях разбързал и перках в най-лявата лента на Цариградско с включен ляв мигач - Жипа реши, че съм го забравил. А аз просто "намеквах" на тия отпред да се отместят
                ​​​Volvo XC90 D5 Inscription '16
                Volvo XC90 D5 Executive '12
                Volvo XC60 D5 Summum '11
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90

Коментар

Ако течноста на чистчките е някъде по средата и при малък наклон може да почне да писка после пак спира.Поне при мен е така,сложили са датчика толкова нависоко ли незнам ама пълня казанчето догоре,пръсна няколко пъти и пак писка,а в казанчето течноста е повече от половината

Коментар

Първоначално публикуван от bozdugan Преглед на мнение
                    Ако течноста на чистчките е някъде по средата и при малък наклон може да почне да писка после пак спира.Поне при мен е така,сложили са датчика толкова нависоко ли незнам ама пълня казанчето догоре,пръсна няколко пъти и пак писка,а в казанчето течноста е повече от половината
                    Не е толкова високо,днес събра 4 литра,а общо май е 5л.

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
                      Не е толкова високо,днес събра 4 литра,а общо май е 5л.
                      А в такъв случай, на намаляла течност за чистачките, не трябва ли да изписва Low Wash на дисплея? При мен подобен звуков сигнал е съпроводен и с такъв надпис на дисплея. Може за момента да се изключи с кратковременно натискане на бутона за нулиране на временния километраж. Поздрави!
                      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                      First impression is not always true. Get inspired.
                      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
                        А в такъв случай, на намаляла течност за чистачките, не трябва ли да изписва Low Wash на дисплея? При мен подобен звуков сигнал е съпроводен и с такъв надпис на дисплея. Може за момента да се изключи с кратковременно натискане на бутона за нулиране на временния километраж. Поздрави!
                        Да,така изписва,но чак вчера.От месец насам,само звукова без визуална индикация.

Коментар

Зумера нещо де не се прецакал, или връзките от и към него?
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                            Зумера нещо де не се прецакал, или връзките от и към него?
                            Незнам,сега ще го следя какво прави.Днес на полигона при Дядо Влади не се обади.

Коментар

Това много ми хареса Ще се пукна от смях

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X