Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пак един въпрос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пак един въпрос

Има камани на гедоре които отвътре инат за малки канали.
    Набиваш отгоре,при мен стана.
    878511557

Коментар

Първоначално публикуван от choko Преглед на мнение
      Има камани на гедоре които отвътре инат за малки канали.
      Набиваш отгоре,при мен стана.
      Ето, това имаш предвид, нали?

Има и такива "хитринки", в случай на "заобляне" на гайки.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение

ха.. шах и мат.... това по дкакво наименование се продава ...? имаш ли горе долу представа Ники... колко би можело да струва този комплект от такива камъни....?
        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
        Honda Shadow VLX 600 - 1999
        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
        Влади

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
          ха.. шах и мат.... това по дкакво наименование се продава ...? имаш ли горе долу представа Ники... колко би можело да струва този комплект от такива камъни....?
          Влади, прегледай при търговските партньори в "Купувам - продавам"- темата на колегата maystor.

Коментар

Първоначално публикуван от rusiko Преглед на мнение
            И аз да споделя моят лош опит от подобен случай. В един момент усетих някакво чукане под джипа, не можах да установя какво е. След извесно време отидох до майстора, повдигнахме колата и кава беше непрятната изненада, 5 болта на едната джанта бяха разхлабени. Последствията - оголимени дупките за болтовете на джантата и проблем с развиването на гайкете на два от болтовете, за мой лош късмет двата болта бяха превъртели в шлисите. След дълга заигравка, едната гайка бе развита, но другата не подаваше дори и след нагряване и охлаждане, явно резбата е била подбита. След съвет с майстора,решихме че джантат е за смяна, а и поради липса на време, решението беше да изсечем джантата около отвора за болта. Така и направихме , след което извадихме джантата, но проблема с болта остана, съответно и той беше пожертван.
            И така колеги сега съм на търсене на джанта, 5 болта и гайките за тях. Джипа е Чероки 4.0 90г., а джантата е:
            Колега скоро от незатегнат болт предполагам на жипчо се беше скъсал. В БС проверих, и се оказа че продават на нормална цена. Около 10лв беше болта, а 11 лв. беше гайката. Това е за WJ. Ако искаш провери. Дано съм бил полезен и успех.
            Mitsubishi Outlander

Коментар

Тези хитринки не ги знаех.Винаги има какво да науча.
              Благодарности
              878511557

Коментар

Първоначално публикуван от dino81 Преглед на мнение
                Колега скоро от незатегнат болт предполагам на жипчо се беше скъсал. В БС проверих, и се оказа че продават на нормална цена. Около 10лв беше болта, а 11 лв. беше гайката. Това е за WJ. Ако искаш провери. Дано съм бил полезен и успех.
                Колега благодаря за информацията, мисля да се поугледам и на други места, защото искам да сменя всички 5 болта с гайките и цената ще скочи значително. Мисля , че ще имам по голям проблем с намирането на една джанта от този модел
                Jeep Cherokee XJ 4.0 1990г.

Коментар

Такава джанта единична освен от морга някоя да намериш, иначе ще е много трудно.Не е трябвало толко лесно да я отписвате.Даже и да са и били поразширени отворите на болтовете малко, това не е такъв проблем,защото натоварването там се носи от централната издадена част на главината,а не от болтовете.Те само фиксират към самата главина.Успех в търсенето.
                  Поздрави.
                  Subaru Legacy 2.5
                  Suzuki GS500 E

Коментар

Колега благодаря за информацията, мисля да се поугледам и на други места, защото искам да сменя всички 5 болта с гайките и цената ще скочи значително. Мисля , че ще имам по голям проблем с намирането на една джанта от този модел
                    Гледам - има една обява в м о б и л е . б г за Чероки на части - с точно такива джанти (вж. приложената снимка). Намери обявата (да не правя реклама) и питай продавача.
                    Прикачени файлове

Коментар

Гледам - има една обява в м о б и л е . б г за Чероки на части - с точно такива джанти (вж. приложената снимка). Намери обявата (да не правя реклама) и питай продавача.
                      Благодаря колега. Видях едно, две черокита с такива джанти. ще направя запитване.

Междо другото, прави ми впечатление , че този модел джанти събира много лесно кал отвътрешната страна, която се замазва там и след изсъхване е много грудна за сваляне, дори в автомивките. А при каране с полепнала кал, джантите се дисбалансират и цялото купе трисе. При вас така ли е колеги? А как е при другите модели аломиниеви джанти, има ли го тоя проблем?
                      Jeep Cherokee XJ 4.0 1990г.

Коментар

При един от най-разпространените модели лети джанти на Джийп Чероки (вж. приложената картинка), поради големите отвори между "спиците", калта не се задържа много и по-лесно се чисти. Не съм имал проблем досега.
                        Прикачени файлове

Коментар

...Междо другото, прави ми впечатление , че този модел джанти събира много лесно кал отвътрешната страна, която се замазва там и след изсъхване е много грудна за сваляне, дори в автомивките. А при каране с полепнала кал, джантите се дисбалансират и цялото купе трисе. При вас така ли е колеги? А как е при другите модели аломиниеви джанти, има ли го тоя проблем?
                          Ако става дума за този модел, случвало ми се е неведнъж да се окалям, но никога досега не съм имал проблеми. За дебалансиране изобщо не можем да говорим. Последно в неделя се разхождахме в доста кал - ( виж тази тема:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=59341&page=6 ) там има снимки и ще добиеш представа в какви у-вия сме карали. Проблеми никакви!
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от dino81 Преглед на мнение
                            миналата година сменях гайки не помня колко беше..12х0,75 ли беше резбата (може би даже ще ви изкъжа) но цената беше 2,50 за една гайка.Купувал съм ги от магазин за автоаксесуари.и гайките са готини...може да се каже нещо като хромирани стоят.
                            понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                            JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                            Honda Shadow VLX 600 - 1999
                            FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                            Влади

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X