Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Гранд- Quadra Trac II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за Гранд- Quadra Trac II

Днес качих един майстор и още като го чу каза, че нещо не е в ред, и че не може като се подаде газ, независимо каква е системата на 4х4 да се чуват такива звузи при какъвто 4х4 автомобил, та утре ще я гледат в сервиза от долу и ще се проверява от къде идва... А, за да не отварям нова тема, знаете ли от къде да си зема крушки за задния габарит/стоп, нали са на 1 а крушката е специфична и като ходих до бензиностанциите ме гледаха тъпо и за средния стоп крушката на задната врата?
    R 727cc BB KIT
    ZJ V8
    WK2 V6

Коментар

Да не чуваш притропването на Т.С., защото на него това му е работата? Ако има възможност за изключване на ТС, изключи го и пак пробвай.

Коментар

Първоначално публикуван от crnamaca Преглед на мнение
        Да не чуваш притропването на Т.С., защото на него това му е работата? Ако има възможност за изключване на ТС, изключи го и пак пробвай.
        wj няма нищо освен АБС ... тракшън има на по-новия - WK
        Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
          Днес качих един майстор и още като го чу каза, че нещо не е в ред, и че не може като се подаде газ, независимо каква е системата на 4х4 да се чуват такива звузи при какъвто 4х4 автомобил, та утре ще я гледат в сервиза от долу и ще се проверява от къде идва... А, за да не отварям нова тема, знаете ли от къде да си зема крушки за задния габарит/стоп, нали са на 1 а крушката е специфична и като ходих до бензиностанциите ме гледаха тъпо и за средния стоп крушката на задната врата?
          От кой град си колега?
          Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
            Не се подигравам.Просто това което си написал не е вярно.Еле пък за Он-деманд-а- той няма общо със скоростните кутии.
            Оувърдрайв електронно не позволява включването на директната предавка.В случая ограничава включването до 3-та.Програмата не позволява и твърдото зацепване на хидротрансформатора.Толкоз!!!
            П.П.4-степенните автоматици НЯМАТ 5-та скорост.
            П.П.2 Не съм искал да те обидя...
            На 3та предавателното съотношение е 1:1на 4та 0,67 според теб това ли е директна.
            Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
            Grand 3.1TD
            0898 620 306 Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от baha Преглед на мнение
              Май виенето спря, ако така може да се нарече. Сега друго да питам: нормално ли е като съм с30- 40- 50 (като съм в квартала и карам бавно) и като пусна газта като превключи на по- висока отзад удря, а ако не пусна газта ми продължавам да ускорявам, като превключи всичко си е плавно и няма удряне, смао при отпускане на газта, то реши да смени и удари отзад..? А за шума отпред (1-вия ми пост) днес завъртях на дясно, дадох назад на сняг и се чу шума отдясно(колелото с повече грип) и то се завъртя след боботенето, след това дадох ляв завой, първо гумата на мръдна като тръгнах, след това чух шума(боботенето/тропването) и лявото колело се завъртя от което следва, че е нормално?
              Имах подобен проблем,оказа се скъсан маншон на карето на предния кардан(към раздатката)
              grand cherokee 4.0 MY 2003 LAREDO.....love this car.

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                От кой град си колега?
                От София, значи проблема е от раздатката, веригата най- вероятно е за смяна от там тропа като предаде на предните колела, само ми кажете с коя раздатка е машината NV 247 ?
                R 727cc BB KIT
                ZJ V8
                WK2 V6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X