Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mнение за Вранглер 2.8црд автоматик дълга база.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Mнение за Вранглер 2.8црд автоматаик дълга база.

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    На РЪКА....
    В смисъл отваряш прозореца, протягаш се и...
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

До: Mнение за Вранглер 2.8црд автоматик дълга база.

За тези 10 000 USD само ще се сдобиеш с мостове и нищо друго.... И то в щатско.... От там започва истинския филм..... Ама модела за който си говориме тук, това не е необходимо, заводско излиза с Дана 44....
      Последно редактирано от Злой; 04-02-10, 23:18.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
        В смисъл отваряш прозореца, протягаш се и...
        Да.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          За тези 10 000 USD само ще се сдобиеш с мостове и нищо друго.... И то в щатско.... От там започва истинския филм..... Ама модела зо който си говориме тук, това не е необходимо, заводско излиза с Дана 44....
          Да, за JK $10 000 му стигат за 4"-6" окачване, заден кардан, корони и пиньони, гуми, джанти, брони и armor. За TJ още $2000 за диференциали и задни полуоски, но пък с по-просто окачване и брони пак може да се вместиш в $10 000. Оттам нататък минимум $2000-$3000 на година за лекарства за болестта Вранглер ако протича без усложнения. Аз съм вече в джаза и боледувам с пълна сила. До тук съм към $6000 - лонг арм кит, гуми, джанти, заден диференциал и полуоски, предна, задна броня и armor. Да е жив и здрав предишния собственик, че е отхвърлил основното. По негови данни при него сметката е била $ 12 000, но при мен май КПД-то ще е по-високо, заради това, че се намери начин да ползвам разни групажи пък и не бързам за доставките. Име време до лятото.
          Последно редактирано от elbgt; 04-02-10, 23:33.
          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от Manoel Преглед на мнение
            Хвърлил съм му око,ако някои има впечатления,да сподели.Дали ще е океи за шосе,как е на черно,разхода,консумативите скъпи ли са изобщо цялостна картина.Благодаря
            Да вземем да се върнем на темата.....

Коментар

Да прав си. Накратко:

Грозен и друсащ на пътя, а за офроуд всяка една витарка от 2 000 лв ще го направи смешен. А пък в Балкан Стар, жална ти майка. Остава ти само радостта от ниския разход и гюрултията на италианския мотор

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                Да, да и да ме хване синдрома на щастливия собственик. През 80-те години познавах хора горди собственици на Москвич, на които им течаха лигите по новия модел на Москвич. Такива примери има много. Човек е така устроен, че като се набута в нещо и ще -не ще е доволен. В днешно време познавам хора които след като се сдобият с нов внос 10 годишна кола първата им работа е да сменят маслото и то с някакво "супер качествено" от 50/литър. Веднага след това започват да "чуват" че мотора някак си им затихнал. Другото име на този синдром е "пени се не пени...".

Сега сериозно. Управлявал съм Вранглер на три пъти. Първия път през 1996 един четирилитров автомат. Май беше на 3-4 години. Втория път бе през 2008 година един чисто нов JK с италианското тракало под капака. Ходих с него до Каварна на July Morning, уж за гъзария, а само ми наду главата и вместо да купонясвам пристигнах утрепан и проспах половината купон. Третия път е сега. Чрез този форум закупих русенската машина производство 2005. Та така де не съм баш от най-босите и потвърждавам, че Вранглера става най-вече за правене/точене и там е най-големия кеф. Е, и чат пат да го покараш из храсталака и баирите. За ежедневно ползване само ако го оставиш в грозноватия му зализан заводски вид, ама така защо ти е Вранглер?

Поне едни $10 000 трябва да се вкарат за да заприлича на нещо Tj-чето, но и с JK- под него пак е така.
                Верно да се върнем на темата JK.
                На JK си се возил на задната седалка. Факт, дори на Ънлимитет е неудобна.
                Другите два които си карал са стария модел който няма нищо общо с новия, освен името. Конкретно този който караш в момента е прецакан отвсякъде. Напълно те разбирам защо не ти харесва пътното поведение.
                Някой ще препоръча ли фирма за окачване с добри цени за Wrangler?
                Ако те интересува лекарството - сваляй го на заводска височина. Тая работа с пари не става. Освен ако гъзарията (както казваш) не е най-важното нещо. Тогава жертвата е оправдана и кой квото си надроби си го сърба.

По темата Вранглер Ънлимитет , като всекидневна кола,
                в този форум , до колкото знам има два такива.

Сахарата направи 30 000км за една година.
                И аз да се похваля - Wrangler Unlimited

Рубикона прави по 15 000км на година.
                Вранглер JK Рубикон с 35-ци.

При това и в двата случая собствениците им имат и друга кола.

Ако ще гледаш финансовите резултати на автомобилопроизводителите да си беше купил Хюндай.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  Верно да се върнем на темата JK.
                  На JK си се возил на задната седалка.
                  Съжалявам за оффтопика ама ....
                  Защо реши, че съм се возил ??? Не съм написал такова нещо!

Иначе наистина имаше забележка в сегашната машина, но тя бе първото което остстраних и поведението му в момента е каквото очаквам да бъде. Проблема, обаче нямаше нищо общо с препоръките ти, нито със carfax статуса и, който въобще не ме притесни преди да я взема.
                  Последно редактирано от elbgt; 05-02-10, 00:15.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                    Защо реши, че съм се возил ??? Не съм написал такова нещо!
                    Защото ако го беше карал, нямаше да пишеш глупости.

Коментар

А-а... сега вече разбирам... Как само ме излови. Ок, де! Тих, комфортен и с прекрасна возия е този автомобил. Това вече трябва да ти прозвучи умно

Коментар

Благодаря,на всички за мненията,не разбирам много от допълнителен тунинг и евентуално ще си го карам заводски,знам че е мания тази кола и всеки се обръща след нея,много ме кефи външния и вид на дългата база,но още малко ще си помисля,много мерси за мненията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                        X