Обява

Свий
Няма добавени обяви.

дайте контакт с добър майстор по ходовата част от Бургас

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: дайте контакт с добър майстор по ходовата част от Бургас

Аз сменях предните спирачни дискове на четирилитровия ZJ..... Вранглера пък беше хвърлил главината..... А беше на 100 и малко хиляди. Така че е напълно възможно.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      http://www.nagca.com/grandtech/dana30wheelbearing.htm

The wheel bearing and hub assembly replacement is one of the most common repairs performed on the popular Dana 30 front axle..................

За това ли говорим?
      Да за същия. Единствения разбит за който съм чувал беше на Черокито на близнаците. 400 000км от които последните с бая бой. Преди това колата е била бронирано инкасо, но дали е сменян не се знае.
      В Балкан Стар ми се изсмяха като отидох да го купувам. Пратиха ме в моргата за втора употреба. Та сега тоя от моргата бият на бегачката.

Ако всичко по окачването е здраво и геометрията е правилна, демпфер може и да няма. А и на демпфера му се гледа празния ход, а не колко е твърд. Бутането на волана е милиметри долу.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        Вранглера пък беше хвърлил главината..... А беше на 100 и малко хиляди. Така че е напълно възможно.....
        Вранглерите ходят на едни лоши места дето вода влиза на всякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Вранглерите ходят на едни лоши места дето вода влиза на всякъде.

Може би си прав..... Като знам какво източихме от задния мост, и в какво състояние бяха лагерите в него
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
            В Балкан Стар ми се изсмяха като отидох да го купувам. Пратиха ме в моргата за втора употреба. Та сега тоя от моргата бият на бегачката.
            Тез пьк никакьв фактор не са били никогаКато гледам колегата от кьде бяга и как тьсри майстор и ми е ясно,че пак са уцапали кьлките.Да ме извинят от Балкана,но кое си е истина си е истина и тва си е

Ще поживеем,ще видим,той Вромоса трябва да каже каква и е била болката.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Лично мнение - Балкан Стар е най-квалифицирания сервиз за Jeep в България.
              Споменах ги само защото ми направи впечатление че такава част не са продавали. Това бяха думите на приемчика в Пловдив. А конкретно този лагер на главината се кара от всички модели на джип до 99г. И причината да не са го продавали надали е в цената. 270лв е при тях, толкова е и при другите търговци. Даже и по високи цени имаше. Обаче никой ги нямаше на склад. Което също трябва да означава нещо.

Коментар

270 е и при другите търговци. Скорпионите , Вестауто , Американпартс и др.....
                За Явор -Вромос не се бях сетил, а всеки ден минавам край тях.
                Яворе, ще е удобно ли във вторник да мина през деня?
                Ако знаех, че ще вляза в такова приключение с ходовата част, щях да си поръчам отов лифт - оригинално при тях...... ама от къде да знае човек, то влизаш за смяна на накладкири майстори, а какво излиза....... приключение
                А демпфера на волана съм го сменял преди година.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Jeep_bs Преглед на мнение
                  Яворе, ще е удобно ли във вторник да мина през деня?
                  Удобно е всеки ден след 9 сутринта.

Коментар

И аз ще сам благодарен ако някой ме опъти при майстор за диагностика на предницата.От Варна съм и от скоро притежам Гранд Чероки 5.2.Та проблема е при тръгване и дори не пълен десен ,джипа завива но и се сурка и се чува лек удар.

Коментар

Аз пък чаках да видя кой е добрия майстор в Бургас?
                      Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
                      Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Първоначално публикуван от radolin 9 Преглед на мнение
                        И аз ще сам благодарен ако някой ме опъти при майстор за диагностика на предницата.От Варна съм и от скоро притежам Гранд Чероки 5.2.Та проблема е при тръгване и дори не пълен десен ,джипа завива но и се сурка и се чува лек удар.
                        откъде се чува именно този удар ? отпред или отзад на джипа..?
                        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                        Honda Shadow VLX 600 - 1999
                        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                        Влади

Коментар

Колеги, понеже темата е да се препоръча сервиз, та нека да отговоря: Аз знам в Русе един механик, който се занимава само с реглаж на преден и заден мост, но като го помолиш да ти диагностицира предницата, ти показва дефектите по окачването и причините за тяхната поява с такава точност, че всеки специалист може да му завиди. Винаги когато не съм сигурен относно даден проблем, се консултирам с него. Мога да гарантирам!

Коментар

А за русенския "БС" мога да пиша с дни..... заради фалшив горивен филтур съм се возил на пътна помощ за стойност 350 лв....
                            Да не говорим, че там ми сложиха масло 5W40 за двигателя - ДИЛЕТАНТИ.... още се колебая дали да насъскам адвокатите си...
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Какво излезна за смяна по окачването.

Коментар

Не знаеш ли къде е бърлогата на Явор ...??

На края на света .... чакай да стигне до там ......
                                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X