Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand 5.7V8 Hemi и/или 6.1V8 SRT-8(420bhp)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Grand 5.7V8 Hemi и/или 6.1V8 SRT-8(420bhp)

Не знам какво очакваш да ти каже. Тия Джипове са рядкост по нашите земи. Щом си навитак хващай самолета и взимай. Сигурно е, че моторът (и на двете) ще е последното, което ще създава ядове.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев Преглед на мнение
      Не знам какво очакваш да ти каже. Тия Джипове са рядкост по нашите земи. Щом си навитак хващай самолета и взимай. Сигурно е, че моторът (и на двете) ще е последното, което ще създава ядове.
      Ами примерно "диагноза" за скоростни кутии / раздатки / дифовете / окачването / тунинга... и т.н.

Коментар

Аз лично в последните 6 месеца доста неща изчетох за STRT8, доста тестове гледах и в Autotrader-a рових. Голям фен съм на 6,1 Hemi и то сложен точно на този автомобил. Има го и на Крайслер 300, и на Доджове и на други американски "д"зверове, но на Grand Cherokee пасва идеално - невероятен старт, динамичност ....

Разходъд на двата джипа 5,7 и 6,1 е близък. Сашо е прав, че едва ли ще е най-добрият офроудър, но съм сигурен, че ще се справи в по-"хлъзгави" ситуации доста добре.

Моят глас е за най-добрият звук на двигател, който съм чувал - SRT8.

P.S. Един любопитен факт: За да отговорят на предизвикателството на Крайслер с производството на Grand Cherokee SRT8, Порше създават Cayenne Turbo. Интересно е да видите различни драг тестове на тези двамата и ще се убедите, кой е по-по-най.
        www.drivingoffence.co.nz

Коментар

С малката разлика,че срт е в призводство от 2006 а кайен турбо от 2002.Т.е. Порше доста рано са отговорили на предизвикателството.
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Ако нямаш оффроуд мераци 6.1 май е правилния избор.
            Ако пък на асфалт не ти се кара 5.7 с Quadra Drive2 е задължителния избор.
            Аз си взех 5.7 с Quadra Drive2 и съм много доволен от неговите оффроуд възможности.
            На пътя се представя също добре ама е лимитиран до 190 км/ч.
            Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Първоначално публикуван от batije Преглед на мнение
              Ако нямаш оффроуд мераци 6.1 май е правилния избор.
              Ако пък на асфалт не ти се кара 5.7 с Quadra Drive2 е задължителния избор.
              Аз си взех 5.7 с Quadra Drive2 и съм много доволен от неговите оффроуд възможности.
              На пътя се представя също добре ама е лимитиран до 190 км/ч.
              Поздравления за избора, колега! А за мераците? Как да нямам? За какво съм тук? Но с ляв волан ще е... А в немско в момента нямат много Hemi-ta, 5.7 след 05,06-а на тези цени... В Англия внасят и много с ляв волан - предимно разни пикапи от Щатите... И не плащаш акциз щом е EU. Ta, търсим...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                Поздравления за избора, колега! А за мераците? Как да нямам? За какво съм тук? Но с ляв волан ще е... А в немско в момента нямат много Hemi-ta, 5.7 след 05,06-а на тези цени... В Англия внасят и много с ляв волан - предимно разни пикапи от Щатите... И не плащаш акциз щом е EU. Ta, търсим...
                За мераците не се изразих правилно за което се извинявам.
                Исках да кажа, че ако нямаш намерение да го сваляш от асфалта(ако има друга джипка за оффроуд) 420 коня са по добре от 330.
                Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X